stiltasarım adlı üyeden alıntı

Değerli yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam. Söylediklerinize dikkat edeceğim.

Ek Olarak:

Hocam özellikle tasarım ile uğraşan birine bunları söylemeniz kalbimi kırdı. Demek ki kendimi çok daha fazla geliştirmem gerekiyormuş. Öncelikle büyük olması küçültüldüğünde veya boyutunda oynandığında daha iyi bir görüntü sunabilmesi için. Sitedeki duruşuna bakıcak olursanız, gayet şık görünüyor. Tabikide bu benim fikrim. Yinede sizin logonuzuda görmek isterim. En azından yanlışım neymiş onu anlarım. Ayrıca amatör kelimesine olan yorumumu şöyle açıklamak istiyorum. Olabildiğinde League of Legends'ın orjinal logosuna yakın yapmaya çalıştım. Elimden gelen bu kadar oldu. Yorumunuz için teşekkürler.

Hocam kirmak istemedim ozur dilerim lutfen yanlis anlamayin ama hani font ve yazi rengi olmamis gibi demek istedigim oydu. Duz yazi seklinde bisey konulabilirdi yani sihirdarvadisi veya s@20 de ki gibi. Kucuk ama goze hos duran seyler daha iyi olur bence. Tabi sizin bileceginiz is neyse tekrardan k.bakmayin.