-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Siteniz için ufaktan seo çalışması yapmaya başlarsanız zararı olmaz. Bütçeniz var ise google'ye reklam verebilirsiniz, sizinle veya içeriğinde sizi ilgilendiren bir kategorisi olan otoriter pr'si hiti yüksek yerlerden backlink alın, konumunuzu sağlamlaştırdıktan sonra, sürekli biriyle seo çalışması yaptırabilirsiniz.
Dmoz'a gelince dmoz'da adamınız,tanıdığınız olacak warez kabul edilmiyor dendi bana dmoz editörünün birinde gönderdiğim mailde ama gördüğüm tüm yabancı warez, torrent siteleri çatır çatır dmoza eklenmişler. Dmoz'da adamınız varsa dmoz'a kabul edilirsiniz, orada çalışanların birçoğu gönüllü sanırsam işine geleni onaylıyorlar.
10 yıldır aktif olan siteyi bile dmoza almıyorlar kriterleri neyse artık (bahsettiğim site haber,moda,teknoloji sitesidir.) :rolleyes:
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle dmoz siyasetçi mantığı ile işliyor ne kadar köfte bana o kadar ekmek sana.
evet doğru yazdım kaydolmamızdan bizden çok kayıt için menfaat sağlayan kazanan bir oluşum olarak görmeye başladım. Genel için dünyada belki iyi niyetle kurulup yönetiliyor olabilir ama Türkiye'de işin ipin ucunun uzun zaman önce kaçtığı belli bir gün Türkiye'den hiç kimseyi
dmoz editörü yapmıyoruz derlerse ben hiç şaşırmayacağım.
Not : Yaklaşık 1 hafta 10 gün evvel bende başvurdum ama hiç umudum olmadığı gibi yanıt alacağımı da sanmıyorum.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Hakk eden bir site. Başarılar :) biraz tasarımına fikir ver, reklam al. Sonra SEO yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklam olarak sosyal medya ağırlıklı çalışabilirsiniz. Yemek tarifleri bayanların dikkatini çeker ve hit alabilirsiniz. Buna ek olarak ufak bir çekiliş yaparak blogun adını duyurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DMOZ'u kötüleyenlere sözüm; editör başvurusu yapmamanız için sizi kim tutuyor? İşini düzgün yapmadığını düşündüğünüz editörlerin yerine geçebilirsiniz. Ama muhtemelen, hayatınızdaki her şeyde yaptığınız gibi kötülemek daha kolay geliyor olmalı. Elbette, bunun çabalamak bile size göre olmamalı. Editörlüğe bile kabul edilmeyeceğinizi düşünüyorsanız, zaten sözüm yok.
Ayrıca belirtmek isterim ki; DMOZ siteleri Alexa sıralamasına göre değerlendirmiyor. Pes diyorum buna da.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam şimdi hemen temayı değiştirin. Seo yaparsanız işlemler bittikten 2 hafta sonra adsenseye başvuru yapın