DMOZ'u kötüleyenlere sözüm; editör başvurusu yapmamanız için sizi kim tutuyor? İşini düzgün yapmadığını düşündüğünüz editörlerin yerine geçebilirsiniz. Ama muhtemelen, hayatınızdaki her şeyde yaptığınız gibi kötülemek daha kolay geliyor olmalı. Elbette, bunun çabalamak bile size göre olmamalı. Editörlüğe bile kabul edilmeyeceğinizi düşünüyorsanız, zaten sözüm yok.
Ayrıca belirtmek isterim ki; DMOZ siteleri Alexa sıralamasına göre değerlendirmiyor. Pes diyorum buna da.
Ayrıca belirtmek isterim ki; DMOZ siteleri Alexa sıralamasına göre değerlendirmiyor. Pes diyorum buna da.
Ben Alexa'ya göre değerlendiriliyor diye bir şey demedim, örnek verdiğim site de benim sitemden aylar sonra açılan bir siteydi sadece bu yüzden Alexa'mdan bahsettim.
Editörlükten bahsetmişsiniz de sitemiz kabul edilmiyor diye editör mü olmam gerekiyor peki? Madem adamlar ücretsiz bir dizin yaptılar, madem uygun siteleri ekliyorlar yapacakları işi adam gibi yapsınlar. Böyle saman alından "para" yürüterek editörlük te olmaz.