lostyazilim
tr.link

Dmoz'a da kabul edilmiş şimdi yapılmalı mı?

35 Mesajlar 3.424 Okunma
lstbozum
tr.link

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Daha önceki konularınızda da görmüştüm siteyi, çok başarılı. Dmoz'a girmesi de gayet doğal, tüm kategorileri dolgun, reklam az. Sonuna kadar hak etmiş. Tavsiye belli başlı yazılarınıza yada sayfalarınıza yavaştan tanıtım yazıları almaya başlayın ya da SEO çalışması yaptırmaya başlayın.

wmaraci
reklam

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Daha önceki konularınızda da görmüştüm siteyi, çok başarılı. Dmoz'a girmesi de gayet doğal, tüm kategorileri dolgun, reklam az. Sonuna kadar hak etmiş. Tavsiye belli başlı yazılarınıza yada sayfalarınıza yavaştan tanıtım yazıları almaya başlayın ya da SEO çalışması yaptırmaya başlayın.

Teşekkür ederim.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

DMOZ'u kötüleyenlere sözüm; editör başvurusu yapmamanız için sizi kim tutuyor? İşini düzgün yapmadığını düşündüğünüz editörlerin yerine geçebilirsiniz. Ama muhtemelen, hayatınızdaki her şeyde yaptığınız gibi kötülemek daha kolay geliyor olmalı. Elbette, bunun çabalamak bile size göre olmamalı. Editörlüğe bile kabul edilmeyeceğinizi düşünüyorsanız, zaten sözüm yok.

Ayrıca belirtmek isterim ki; DMOZ siteleri Alexa sıralamasına göre değerlendirmiyor. Pes diyorum buna da.

Ben Alexa'ya göre değerlendiriliyor diye bir şey demedim, örnek verdiğim site de benim sitemden aylar sonra açılan bir siteydi sadece bu yüzden Alexa'mdan bahsettim.

Editörlükten bahsetmişsiniz de sitemiz kabul edilmiyor diye editör mü olmam gerekiyor peki? Madem adamlar ücretsiz bir dizin yaptılar, madem uygun siteleri ekliyorlar yapacakları işi adam gibi yapsınlar. Böyle saman alından "para" yürüterek editörlük te olmaz.

teknoimage teknoimage Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
Site gayet güzel olmuş bence-de girmeyi hak etmiş gayet anlamlı :D bu arada ekli-yen editör arkadasın değerlendirmelerine sonuna kadar katılıyorum

Evrim Bu kategoride Gayet güzel bir editör bence incelemeleri çok başarılı :)
Site 15.01.2015 Tarihinde Kabul Edilmiş Bu arada

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

teknoimage adlı üyeden alıntı

Site gayet güzel olmuş bence-de girmeyi hak etmiş gayet anlamlı :D bu arada ekli-yen editör arkadasın değerlendirmelerine sonuna kadar katılıyorum

Evrim Bu kategoride Gayet güzel bir editör bence incelemeleri çok başarılı :)
Site 15.01.2015 Tarihinde Kabul Edilmiş Bu arada

Anladım, teşekkür ederim.

macgezgini macgezgini www.macgezgini.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Hemen her forumda para ile dmoz kaydı satılıyor hala yok öyle bir şey diyen arkadaşlar hangi dünyada yaşıyor yada güncel terimle soriyim siz ne içtiniz arkadaşlar bize de verin neşemizi bulalım her şey toz pembe galiba :))) sadece 15 günde aramadığım halde gezerken 5 tane bizzat ilan gördüm maksat şikayet edip can yakmak değil haksızlığı belirtmek alınanlar oluyorsa yapacak bir şey yok. 10 gün oldu olmadı başvurdum kabul edilmezse artık üzülmeyeceğim şimdi olsa başvurmaya dahi düşünürüm 10 gün de çok şey gördüm çünkü aklımda ki ile karşılaştığım artık aynı değil. Kabul edilen arkadaşları da tebrik ederim umarım faydasını görürler.

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

macgezgini adlı üyeden alıntı

Hemen her forumda para ile dmoz kaydı satılıyor hala yok öyle bir şey diyen arkadaşlar hangi dünyada yaşıyor yada güncel terimle soriyim siz ne içtiniz arkadaşlar bize de verin neşemizi bulalım her şey toz pembe galiba :))) sadece 15 günde aramadığım halde gezerken 5 tane bizzat ilan gördüm maksat şikayet edip can yakmak değil haksızlığı belirtmek alınanlar oluyorsa yapacak bir şey yok. 10 gün oldu olmadı başvurdum kabul edilmezse artık üzülmeyeceğim şimdi olsa başvurmaya dahi düşünürüm 10 gün de çok şey gördüm çünkü aklımda ki ile karşılaştığım artık aynı değil. Kabul edilen arkadaşları da tebrik ederim umarım faydasını görürler.

10 günde başvurunuzun kabul edilmesini mi bekliyorsunuz?

Ben sitem için ne zaman başvuru yaptığımı bile hatırlamıyorum.

• Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Hayır :) Sorun benim başvurum değil bu kadar uzun yazıdan bunu mu çıkardınız tam tersi artık önemsemediğimi belirtiyorum çünkü para ile satılan bir şey olduğunu görünce aklımda ki tüm olumlu imaj zaten yıkıldı.
Not : alenen ilan veren yok o kadarına cesaret etmiyorlar yorum yaparken bensize yardımcı olayım site adresi nedir diye önce zarf atıyorlar sonra para istiyorlar.

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

macgezgini adlı üyeden alıntı

Hayır :) Sorun benim başvurum değil bu kadar uzun yazıdan bunu mu çıkardınız tam tersi artık önemsemediğimi belirtiyorum çünkü para ile satılan bir şey olduğunu görünce aklımda ki tüm olumlu imaj zaten yıkıldı.
Not : alenen ilan veren yok o kadarına cesaret etmiyorlar yorum yaparken bensize yardımcı olayım site adresi nedir diye önce zarf atıyorlar sonra para istiyorlar.

Hiç rastlamadım ama doğru olabilir.

• Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Maalesef ben en az 5 kere rastladım ve çok üzüldüm ayrıca davetiye ile üyelik alınan bir kaç bilinir yerin üyeliğini de para ile satıyorlar umarım bunu yapanlar sitelerin yöneticileri değildir. Yani kalitesine güvenip on binlerce insanın bir şeyler öğrenmek yardım almak yardım etmek için üye olduğu bu tarz yerlerin bir çeşit ranta dönmesi çok kötü.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al