SyncMaster adlı üyeden alıntı

Güzel aslında doğru uzun olunca insanın içinde merak uyandırıyo neler var diye veya sonunda ne gelcek falan diye , ve hızlı geçişi ekrana kitliyo bence güzel tasarım olmuş :)

Sağolun.

erbilen adlı üyeden alıntı

Sıradan flash bilgileriyle yapılabilecek bir banner :) Biraz daha olağan dışı şeyler yaparsan, daha göz alıcı olacağına eminim. Yinede kötü olmuş demiyorum elbette, yanlış anlama :) Ama tasarıma daha özen göstermeliydin.

Olağandışılığı 300*250 lik banner da yapacağız inşallah.

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

bence gayet başarılı ve güzel.. flashı bi zamanlar bende severdim taaa bi zamanlar:) ama

Teşekkür ettim. :)

Ek Olarak:

SyncMaster adlı üyeden alıntı

Güzel aslında doğru uzun olunca insanın içinde merak uyandırıyo neler var diye veya sonunda ne gelcek falan diye , ve hızlı geçişi ekrana kitliyo bence güzel tasarım olmuş :)

Sağolun.

erbilen adlı üyeden alıntı

Sıradan flash bilgileriyle yapılabilecek bir banner :) Biraz daha olağan dışı şeyler yaparsan, daha göz alıcı olacağına eminim. Yinede kötü olmuş demiyorum elbette, yanlış anlama :) Ama tasarıma daha özen göstermeliydin.

Olağandışılığı 300*250 lik banner da yapacağız inşallah.

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

bence gayet başarılı ve güzel.. flashı bi zamanlar bende severdim taaa bi zamanlar:) ama

Teşekkür ettim. :)

Ek Olarak:

chbz adlı üyeden alıntı

güzel olmus ama cok uzun olmus bence, acaba daha kisa sürseydi daha mi iyi olurdu?
ilk bannere baktigimda sonudaki logo gibi seyin cikacagi aklima gelmezdi, öyle basit sey sandim basta ama eger kisa sürseydi mesela 3 kelimeden sonra o sondaki görsel sey ciksaydi bence daha hos dururdu.

Sitenin muhteviyatı çok geniş olunca kısa tutamadım heralde. :)