macgezgini adlı üyeden alıntı

Ben işte bunu söylemeye çalışıyordum siz reklam vermeye kalkarsanız inanın batarsınız siz gösterim e tıka 50 60 kuruş 1 lira verirken size reklam geliri 0,001 kuruş verecekler sakın kendi siteleriniz dışında reklamdan kazanmayı düşünürken reklam vererek iş yapmayı düşünmeyin fena çuvallarsınız aman.

Ek Olarak: ukalalalık almazsanız size tavsiyem eğer gerçekten sürekli ve çeşitli kupon temin imkanınız varsa yani kesintiye uğramadan giren insan hayal kırıklığı yaşamayacak, böyle 100 lira civari geçmeden adedi paravan yapmak için hazır blog alın aktif biraz olsun pagerank almış
1000 lira para harcasanız 10 siteniz olur reklam havaya ama siteler kalıcı her hafta 2 3 yazı girseniz para ile yazdırma 30 yazı diyelim 50 lira 10 site için bu kadar maliyete asıl siteye daimi verin linki gitsin 2 ay sonra ama ana sayfalarından tabi :))


Reklam olarak ilk aklıma gelen donanımhaberin sıcak fırsatlar bölümü. Acayip bir kitle. Tabi başlangıç için reklam vermek intihar:) Paravan blog konusunda ise kesinlikle katılıyorum. Zaten Seocuyum geçinenler böyle iş yapıyor değil mi?

Vee adlı üyeden alıntı

bir kere benim bildiğim firmaların ana kelimeleriyle adwords vermek bile yasaklıyan oluyon.indirimkodlarım bazı kelimelerde 1. olmamasının sebebi benim . Satış ortaklıgında öle ilk tıklatan hangi site ise paralar ona kalır . Onun için sen aşağı sıralardan para kazanamazsın.İndirimkodlarımıda geçemezsin 100lerce site açıldı.Ben yeni bir projeye başladım site 30-40 lardan giriyor sıralamaya yani sektor öldü.Millet para var diye açıyor ama bilmiyorlarki para ilk bir kaç sırada onun dışında yok :D


Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Affiliate işinde yani siteniz ister blog olsun ister kupon sitesi farketmez sadece sizin sitenizin takip linki ile yapılan satışlarda komisyon size ait diye biliyorum. Hala ilk tıklatan siteye nasıl para kaldığını anlayamadım :) Sıra olarak ise tamamen haklısınız. İşte asıl merka ettiğim ve dediğim gibi bu işe iyi bir para yatırarak sıralamalarda ikinci sıraya gelmek veya gelmeye çalışmak sizce değmez mi?