"Site adresiniz ne yardımcı olalım." diyene paralı editör derseniz bu işin içinden çıkamayız.
Konu arkadaşın sitesinin dmoza kabul edilmesi ise, eklenmeyi hak etmiş bir site olduğu aşikar. Ben de burada olmasa da başka platformlarda, site ismini istiyorum ve elimden geldiğince yönlendirme yapıyorum arkadaşları kabul edilmesi için.
dmoz'daki tek amaç şu: başvurusu yapılan site normal bir kullanıcıya yararlı mı değil mi?
Birde şu var, başvurduğunuz kategoride editör yoksa süreç çok uzun olabiliyor.
Konu arkadaşın sitesinin dmoza kabul edilmesi ise, eklenmeyi hak etmiş bir site olduğu aşikar. Ben de burada olmasa da başka platformlarda, site ismini istiyorum ve elimden geldiğince yönlendirme yapıyorum arkadaşları kabul edilmesi için.
dmoz'daki tek amaç şu: başvurusu yapılan site normal bir kullanıcıya yararlı mı değil mi?
Birde şu var, başvurduğunuz kategoride editör yoksa süreç çok uzun olabiliyor.
Peki başvurduğumuz kategoride editörün olup olmadığını nasıl bileceğiz, DMOZ'da var mı böyle bir listeleme, yani hangi editörün hangi kategoride görevli olduğuyla ilgili?
Mesela ben Oyunlar: Video Oyunları: Haberler ve İncelemeler kategorisi için başvurmuştum. Benzer bir site de aynı kategoride olduğu için uygundur diye düşündüm.