Yaşınız profilinizde yazmadığı için hocam diye hitap etmek istiyorum. Bu forumu görüldüğü üzere 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Hemen hemen hergün girmişimdir. Bu tür konularla da çok karşılaştım. Ben 2 yıldan fazladır bu forumdayım ve hala WordPress hakkında pek şey bilmem. PHP az öğrendim, sorularımı sorarım. Bu işe yeni başlayanlar "12-13" yaşlarında başlamıyor. 20-25 yaşlarında başlayanlar var ve baba parasıda olmadığı için bir an önce hit kazanıp para kazanmak istiyorlar.

Bunu neden yazdım ? "Yeni Yetme" lafını kullandığınız için. Bu laf argo değil ama kullanmanızda hiç hoş değil.

Ayrıca burası bir forum. Siz ortak aramak için konu açabilir bende bu konuya girip "ortak nedir ?" diye sorabilirim. Böylece konu büyür ve birden fazla kişiye hitap eder.

Ayrıca burası bir forum. İnsanlar başkalarının haklarını gasp etmeden özgürce davranabilir ve fikirlerini sunabilirler.

Eğer siz, birisinin yorumundan rahatsız olduysanız "Sen sus yeni yetme !" veya benim anladığım kadarıyla "Sen sus veled !" tarzı konuşmalardan çok "Hocam - Dostum-Arkadaşım-Kardeşim - ... ben öyle düşünmüyorum. Bence bu sayede şöyle şöyle olur." demeniz daha doğru olacaktır.

Sizin konunuzu rapor etmeleri sadece sizin konunuzun kapanacağı anlamına gelir. En kötü yaptığınız hareketlerden de uyarı alabilirsiniz. Hemen böyle bir şeyde üyeyi uzaklaştırmazlar.

Eğer yazım hatası yaptıysam, rahatsız ettiysem affola. İyi forumlar.
Saygılar.