lostyazilim

3d Tasarımcı

10 Mesajlar 1.008 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ataworms ataworms skype: metinbasturk67 Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 3d Generalist
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 9 / 161
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar merhaba; Ben bir tasarımcıyım özellikle 3d tasarım üzerine çalışmalar yapıyorum. Yeni bir şeyler yapmak istiyorum. Özellikle oyun sektörüne geçmeyi düşünüyorum. Aklında ilginç fikirleri olan, elinde projeleri olup tasarımcı bulamamış kişiler arıyorum. Ama illa oyun sektörü olacak diye birşey yok bütün fikirlere açığım.

Yaptığım çalışmaları inceleyebilirsiniz.

https://www.behance.net/metinbasturk

metin2117@gmail.com
wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Yasarımlar güzel. Unity 3D ile uğraşanlarla kontak kurabilirsin. Güzel işler çıkabilir

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Benim bir kaç oyun senaryom var ancak hayata geçirmek ve ekip kurmak için biraz vakit gerek. Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Tasarımlarınız çok güzel. Hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)
Merhabalar;

Çalışmalarınız gayet başarılı ve başarılarınız devamını diliyorum.Eğer ki iş arayışı içinde iseniz yeni açılan oyunlar ile ilgili çalışmalar yapıp kendileri ile iletişime geçerseniz geri dönüt alabilirsiniz diye düşünüyorum.

brown adlı üyeden alıntı

Benim bir kaç oyun senaryom var ancak hayata geçirmek ve ekip kurmak için biraz vakit gerek. Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Tasarımlarınız çok güzel. Hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?

Merhabalar;

Böyle tasarımlar genellikle AutoDesk firmasının yapmış olduğu programlar üzerinden yapılmaktadır.Genellikle " 3ds Max" programı tercih edilmektedir.Fikrimce herhalde illegal sitelerde dolaştığı içindir diğer sürümleri pek yok işin sırrı:)Umarım yardımcı olabilirmişimdir.

wmaraci
wmaraci

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

DurmaTeam adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Çalışmalarınız gayet başarılı ve başarılarınız devamını diliyorum.Eğer ki iş arayışı içinde iseniz yeni açılan oyunlar ile ilgili çalışmalar yapıp kendileri ile iletişime geçerseniz geri dönüt alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Merhabalar;

Böyle tasarımlar genellikle AutoDesk firmasının yapmış olduğu programlar üzerinden yapılmaktadır.Genellikle " 3ds Max" programı tercih edilmektedir.Fikrimce herhalde illegal sitelerde dolaştığı içindir diğer sürümleri pek yok işin sırrı:)Umarım yardımcı olabilirmişimdir.

Yok hocam biliyorum. Bende Maya kullanıyorum ama programdan programa çok fark olabiliyor. Arkadaş hangisini kullanıyor merak ettim. Ondan sordum.

• Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 3d Generalist
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 9 / 161
  • Ticaret 1, (%100)
Kullandığım yazılımlar arkadaşlar.

3dmax, Cinema4d, After Effects, Dijital Fusion, Photoshop, Edius

metin2117@gmail.com

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
hocam bırak oyun sektörünü falan. Mimari alanda çalışmalar yapın. Bir proje den 100 Bin kazanırsın.

Yeterki yukarıda yazdıgın programlara ciddi anlamda hakim ol. Özellikle cinema4d ile, Animasyon şeklinde Proje tanıtımları oldukça karlı. Bir proje daha hayata geçirilmeden bu programlarla tasarlanıp tv de vs görücüye çıkıyor. Bence biraz Reel ticaret üzerine yoğunlaşın

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

hocam bırak oyun sektörünü falan. Mimari alanda çalışmalar yapın. Bir proje den 100 Bin kazanırsın.

Yeterki yukarıda yazdıgın programlara ciddi anlamda hakim ol. Özellikle cinema4d ile, Animasyon şeklinde Proje tanıtımları oldukça karlı. Bir proje daha hayata geçirilmeden bu programlarla tasarlanıp tv de vs görücüye çıkıyor. Bence biraz Reel ticaret üzerine yoğunlaşın

Merhabalar;

Dediğiniz fikir biraz para kazanma konusu olmuş ki yanlış bir fikir 1 projeden 100 bin kazanılsa Türkiye'de herkes mimar olurdu :D ki şurasıda var mimarların hangi yerlerden mezun olduğu,lisanları,diplomalarını saymıyorum bile ama yabancı bir oyun şirketi ile anlaşabilirse tabiki iyi bir ingilizce gerek emin ol ki daha iyi olur.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

DurmaTeam adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Dediğiniz fikir biraz para kazanma konusu olmuş ki yanlış bir fikir 1 projeden 100 bin kazanılsa Türkiye'de herkes mimar olurdu :D ki şurasıda var mimarların hangi yerlerden mezun olduğu,lisanları,diplomalarını saymıyorum bile ama yabancı bir oyun şirketi ile anlaşabilirse tabiki iyi bir ingilizce gerek emin ol ki daha iyi olur.

Hocam Mimarlık Öğrencisiyim. içerisinde bulundugum bir çok seminerde inanın kat be kat kazananlar gördüm. Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna 3d tasarım için projeler gönderiliyor. Çok basit bir iç mekan tasarımı bile, 500 liradan aşağı değil. 3 adet 15 katlı bir binanın Projesini 47 Bin ile staj yaptıgım firma almıştı. Siz düşünün gerisini.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 3d Generalist
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 9 / 161
  • Ticaret 1, (%100)
Ben zaten o işleri de yapıyorum ve dediğin rakamlar mümkün değil bu sektör için :) Mimari çizim (Plan çizimleri) ise dediklerin bilmiyorum ama sadece 3d görselleştirme için kimse o fiyatlara vermez ki vermiyorlar :) Web tasarım işleri gibi bu işlerde ele ayağa düştü... Senin söylediğin işi 500 tl ye yapacak o kadar çok kişi varki bu ülkede :)

metin2117@gmail.com
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al