hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gayet güzel bir proje ancak çok iyi reklamının yapılması forumlarda güven vermesi gerekiyor. Yoksa sürümden kazanmak biraz zaman alır. Bundan dolayı iyi bir yatırım yapmanız ve reklama büyük kaynak ayırmanız lazım. Hatta birçok önemli siteninde sizin altyapınızda en iyi şekilde ücretsiz olarak barındırmanız sizin için iyi olacaktır.
Zaten böyle güven oluşturursanız neden almayalım ki hatta bütün herkes almaya başlar diyebilirim. Önemli olan limitlerle satmamak önemli olan çok efsane hitli sitelere bile 5 liralık hostinginizde sorunsuz hizmet verebilmek.
Bence iki paket değil üç paket yapmalısınız. 1, 5 ve 15'lik paketler yaparsanız daha yüksek hitlileride barındırırken sizde sorun yaşamazsınız.
Benden bu kadar, kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benden size bir tavsiye öncelikle çok sıkı bir plan yapın. Ekibi sağlam kişilerden oluşturun. Sektörde öne çıkabilmeniz için farklılık gerekli bunu da halledebilirseniz başarılı olursunuz. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
baranos adlı üyeden alıntı
Konuyu açmamın nedeni fikirlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek ekonomistlerin yaptığı hesaplamalarla yola devam edilecek bu tam anlamıyla bir devrim ince ayrıntılar hesap edilmeli tabiki.
Eğer zarar etmeyecekseniz size kar ettirecekse hiç durmayın hemen yapın. Gün de on binlerce web sitesi açılıyor ve web sitesini yeni açanlar da ekonomik konu da biraz cimri davrandığından bayağı bir müşteriye kısa bir sürede ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah hayata geçer.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kaba bir hesap yaptım da hocam bu projenin sürdürülebilirliği oldukça düşük. Bir anda istediğiniz rakamlara ulaşacağınızı düşünmüyorum. Hal böyle olunca da zararınız olacak. Hatta daha da ileri giderek sunucularınızın masrafını dahi çıkaramayacağınızı düşünüyorum ben.
Allah yolunucu açık etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Fikir güzel görünmekle birlikte bir riskide barındırıyor ki oda şu.
ben 1 tl den 1 yıllık iş yaptım 2. yıl siz tutupta benden piyasa fiyatını isterseniz. size olan güven yerine güvensizlik olacaktır diye düşünüyorum, o yüzden fiyat konusunu iyi değerlendirin.
www.antiksirlar.com