-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba arkadaşlar,
Forumda bir arkadaştan satın almış olduğum technoloji.net domainime wordpress altyapısı kurarak bir teknoloji sitesi oluşturdum. Tabi ki bu işe girişmeden önce bir konu açarak bazı arkadaşların fikirlerini aldım. "Ortalık birçok teknoloji sitesi kaynıyor" vs. gibi dönüşler oldu ancak ben yine de kurmak istedim.
Daha birkaç günlük olan bu sitem için sizlerden yorum almak istiyorum. Görünüş, içerik, gidişat nasıl?
Site baya yavaş açılabilir, hosting isimtescil firmasının eko paketi olduğu için kaldırmıyor.
Hepinizin yorumları benim için değerlidir. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım , içerik harika. Hız sorunun hallederseniz iyi yere gelir. Ayrıca çekiliş tarzı etkinlikler de işe yarıyor .
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hosting ile ilgili resellerım uzerinden sponsor olabilirim. Aynı zamanda optimizasyona ihtiyacınız var; bu konuda da yardımcı olabilirim. Nacizane.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hosting son derece hızlı görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Okan hocam size bir hosting saglayabilirim dedim reseller size vermicem kismen kullanim hakkiniz olacak :) ssd oldugu icin avantaji olur diye soyledim; siz bilirsiniz; keyifli calismalar dilerim. optimizasyon olmaz ise icerik arttikca maalesef yavasliga mahkum olacaksiniz gibi gorunuyor. Tekrar nacizane tavsiyemdir :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com