Hocam öncelikle merhaba,
Zannedersem paylaşımlı hosting kullanıyorsunuz, paylaşımlı hosting kullanmak site hızında problemlere sebep olabilir ama paylaşımlı hosting kullanmak tabikide bir hata değildir asıl hata resimlerinizi, css,js vs. kodlarınızıda paylaşımlı hosting üzerinde barındırmanız. Site hızını arttırma ile ilgili bir kaç yazım bulunuyor hepsini yazıyorum eminim işinize yaracaktır;
WordPress Site Açılış Hızını Arttırma
WordPress Site Yüklenme Hızını Arttırmanın 10 Basit Yolu
Ama benim size tavsiyem bir CDN servisi kullanmaz sadece cache eklentileriyle veya yazılarımda anlattığım düzeltmelerle bi noktaya gelir siteniz CDN kullanırsanız ap ayrı bir noktaya gelir.
WordPress CDN Kullanımı ve SEO Ayarları [Detaylı Anlatım] Bu yazımdada CDN'le ilgili oldukça detaylı bir yazı yazdım nedir ne değildir nasıl kullanılır bir fikriniz yoksa kesinlikle bir fikir edinmenizi sağlar.
Ayrıca sitenize baktım. İçeriklerinizde çok fazla resim bulunmakta bu resimleri en başta optimize etmenizi öneririm WordPress SEO Uyumlu Resim Optimizasyonu başlıklı yazımda bu işlemide nasıl yapıcağınızı detaylı anlattım ve resimlerinizi CDN üzerinize almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Hızı en az 2 ye katlar.
Bu üç yazımada bakarsanız kesinlikle çözümü bulacaksınızdır.
İyi Akşamlar Dilerim.