Merhaba arkadaşlar
Forumda daha önce DMOZ ve Bumerang hakkında bir iki tane konu açmıştım. Bumarangta bir türlü platin seviyeye yükleselememiştim. Altın üyeliğim süresinde 3 tane reklam teklifi aldım ve toplamda 17 TL para kazandım. (Para çekmek için minimum 50 TL gerekiyor)


Ama benim amacın bu reklamları almak değildi . Amacım platin üye olup yazarkafeye yazı göndermek ve sonucunda hit kazanmaktı. Bir iki kez tema değiştirip tekrar bumerang a başvuru yaptığımda beklemediğim şekilde PLATİN üyeliğimi onayladılar. Böylece artık yazı gönderebilecektim. Bende yazı göndermeye başladım. Yazıları gönderdiğimde ki sonuçlar :

Gönderdiğim yazının okunma sayısı : http://i.hizliresim.com/YjaO6D.png
ADSENSE : http://i.hizliresim.com/D8ryDy.png
Hit : http://i.hizliresim.com/893Nzd.png

Bumerang'ın faydalarını görmeye başladım kısacası.
Bir de platin üyelere tanınan bir ayrıcaklık var. "DAVET ET, SEN DE KAZAN DAVET ETTİĞİNDE KAZANSIN" bölümü.

O bölümde şöyle . Bumerang üyeliği olmayan kişiyi e-mailine gönderdiğim davet ile davet ediyorum, O da benim gönderdiğim davetle bumerang a üye oluyor. Üyelik sonucunda reklam teklifi alıp yayınladığınızda siz ekstra 20 TL , sizi davet eden ben de 20 Tl kazanmış oluyorum. Varsa bumerang üyeliği olmayan bana pm yoluyla e-mail adreslerini yazarlarsa davet mailini gönderirim. Amacım siz de kazanın Ben de ...

PM atan arkadaşlar bu yazının altına pm attıklarını belirtirlerse sevinirim.

NOT : EKSİK/YANLIŞ yazdığım kısımlar olduysa yorum olarak belirtin düzelteyim arkadaşlar