Kayıt Tarihi:
22/03/2013

Neredeyse 2 yıldır sitem ALASTYR'de. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, destek ekibi gayet iyi ve yeterli. Görevi olmayan sorularada ellerinden geldiği kadar cevap veriyorlar.

News adlı üyeden alıntı

Daha önce hizmet almadım ama çok tuhafıma gitti. Siz yaşa göre mi davranıyorsunuz bir başkasına? Arkadaşımız genç bir arkadaş olabilir ancak zekası, yaşı, yaşadığı yer, memnun olup olmadığı, sizi sevip sevmediği gibi sorunları yaşa göre davranamazsınız. Bu fikirden sonra 16 yaşındaki bir genç arkadaşımız bu firma yaşa göre hizmet veriyor ilgilenmez diyebilir bence her zaman yaşa göre değil konuşma tavrına göre yanıt verin çok saçma bir soruysa da yanıt vermeyin. Yani yaşı daha iyi olsaydı yani daha büyük olsaydı tartışacaktınız anlamına geliyor, buda kaliteyi ortaya koyuyor. Cevap vermenize gerek yok sadece bir öneri, siz nasıl öneri veriyorsanız bizimde size öneri verme şansımız var sayemizde para kazanıyorsunuz sonuçta, bir müşteri yoksa sizin için 10 lira kayıp demektir, bu 10 lira ilerledikçe batışlar imkansızdır.


Normal şartlarda arkadaşın konuştuğu üslup ile sen bir şirkete gidip konuşabilir misin? Anında güvenlik ensene yapışır tekmeyi basar.
Okudum arkadaşın mesajlarınıda, Mehmet beyin mesajlarınıda çıkardığım sonuç,

Arkadaş benim gibi genç fakat bir agresif, sinirlerine biraz hakim olsa her işi çözülür. Mehmet bey güzelce açıklamış arkadaşta bunun yalan olduğuna dair sonradan cevap atmayıp yine atar yaptığına göre haksızlığı bir nebze ortaya çıkıyor.

Mehmet bey firmasını savunabilir, sonuç olarak sen adamların adını delilsiz karalamaya çalışıyorsun, Mehmet Bey delilleriyle gerçek olmadığını kanıtlayıp firmasının kötü izlenim bırakmasını önlemek istiyor. Sizinde belirttiğiniz gibi 10 lira eksilmemesi için çabalıyor.

Ek Olarak:

temp542 adlı üyeden alıntı

Peki bildiğin iyi bir fransa/almanya lokasyonlu hosting servisi var mıdır?


Burası iyidir, konusunu açsan aynı bu konudaki gibi sayfalarca iyi yorum gelir ;)
https://www.guzel.net.tr/almanya-webhosting.php