HoRoZz adlı üyeden alıntı

iyidir Bumerang.. 154 TL param var orda..

siz bumerangı uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım :) Bizlerde o günleri görürüz inşallah :)

Ek Olarak:

kappadox adlı üyeden alıntı

cinmistik78 bir sorum olacak altın üye olarak kazandığın paralar. Tekrar başvuru yapıp platin üye olunca hesabında kalıyor mu yoksa uçup gidiyor mu? beni sorum bu şu an ben altın üyelikteyim. Yeniden baş vurmayı düşünüyorum.

hayır silinmez. Yani ben uzun süredir altın tipindeydim , hafta iki kez falan başvuruyordum platinlik için. Platin oldum , eski reklam ücretleri silinmedi

Ek Olarak:

macgezgini adlı üyeden alıntı

2 ocak tarihinde başıma gelen 30 sn içinde oldu her iki mail önce :

Bumerang başvurunuz onaylandı

Sevgili Blogger,
Tebrikler, yapılan değerlendirmeler sonucunda siteniz onaylanmıştır. Bumerang üyelik tipiniz: Bronz olarak değerlendirilmiştir.
Bumerang'ın avantajlarından faydalanmak için sitenize mutlaka bir şablon eklemeniz gerektiğini unutmayınız. Bu işlemi henüz gerçekleştirmediyseniz şablonlar sayfamızdan istediğiniz şablonu seçip sitenize ekleyebilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederiz,

Bumerang Ekibi

sonra:

Bumerang başvurunuz reddedilmiştir

Sevgili Blogger,

Bumerang başvurunuz reddedilmiştir:

Sayın kullanıcımız, sitenizdeki bazı içerikler katılım şartlarına uygun görülmediği için başvurunuz kabul edilmemiştir. Katılım şartları ile ilgili detaylara ve Sıkça Sorulan Sorulara yardım sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Bumerang üyelik kriterleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için sıkça sorulan sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Bumerang Ekibi

onaylandığında ve giriş yaptığımda platin üye gözüküyordum.

yorumsuz....

Ek Olarak: hala geri dönüşte yapmadılar...

isterseniz hesabınızı silin , e-mail adresinizi gönderin bana sizi davet edeyim belki bir etkisi olur

Ek Olarak:

davet maili gönderildi , umarım hayırlısı olur :)