chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence renklerle oynanmasi gerek, bu renk cok itici olmus, daha hos bir kirmizi veya kahverengi tonu kullanabilirsin. daha güzel bir font kullanirsan kesinlikle daha iyi olur. "bana ait" kutusunu site basliginin altina cekersen, yazi yeri yani icerik yeri bence daha genis ve güzel durur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bencede koyu renklerden oyna ama tek renk yapma bir renk seç diyelimki mavi açık ve göz almayan bir tonu seç koyuda ise koyu ama insanın tiksindiren renk olmayan renklerden biri olabilir fontuda Tahoma yap daha güzel olur benden demesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fontları kesinlikle değiştirip daha sade ve rahat okunabilir fontlar kullanmalısın. Eger yazılarını Dw ile gireceksen ortak bir font kullan. Times new roman gibi. İçerik yerleştirmeleri ayarsız olmasın. Bu dağınık görünmeye neden olur. Birkaç site incelemeni tavsiye ediyorum. Butonlarını iconlarla canlandırabilirsin. Fazla renk kullanmaman da senin için olumlu olur. En fazla 3 renk ile tamamla. Adobe kuler ile renk uyumlulugunu çözersin. Ama gördügüm en keskin sorun fontlar .. Başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-