hocam dmca nın bir şikayeti bulunmuyor.
http://www.chillingeffects.org tada bir bildirim yok. bana gelen bir mail de yok şu içeriğiniz sakıncalıdır kaldırır mısınız gibi bildirim de yok. ben legal ya da illegal olup olmamasında değilim direk kapatılmasındayım.
Ek Olarak:
gokenim adlı üyeden alıntı
Mail adresinize daha önceden uyarı göndermişlerdir hocam. Gmail kullanıyorsanız sosyal sekmesine bir bakın.
Gmail ime gelen bir mail yok. daha öncesinde 4 kere uyarı gelmişti gerekeni yaptım bu sefer neden bir uyarı bunun derdindeyim.
Ek Olarak:
sLymNs adlı üyeden alıntı
Kardeş sen dalga mı geçiyorsun film sitesi açmak yasal değildir kapanması çok normal ve ilk başta demişsin ki özgün içerik ekliyorum, sonra da diyorsun ki filmleri başka sitelerden kopyalıyordum senin ki x2 emek hırsızlığı :D geçmiş olsun bundan sonra daha bilinçli siteler yaparsın umarım.
kardeş ben legal olmuş ya da illegal olmuş derdinde değilim. başlıkta da belirttim uyarı ikaz edilmeden kapatılmasındayım !! kafalarına göre iş yapacaklarsa neden uyarıda bulundular daha önce. Neden açtığım başlık için doğru düzgün cevap yazmıyorsunuz.
Daha bilinçli siteler yapacağım bu kesin zaten.
Ek Olarak:
mertekin34 adlı üyeden alıntı
Hocam nedenini kendiniz söylüyorsunuz zaten film sitesiydi diye. Bu adamlar boş adamlar değil DMCA ile çalışıyorlar yani kopya içerik gördü mü Google'a direk aramalardan kaldıracaksın deme imkanı var ama kapatma yaptığını da ilk defa gördüm. Benim sitem de teknoloji sitesi ama torrent falan da paylaşıyorum acaba kapatırlar mı? Olmadı yeniden açarım eğer o da kapanırsa WP'e geçerim domain ve hosting alırım onda sorun olmaz o zaman galiba?
Hocam ben içerikte değilim direk kapatılmasındayım. Dmca da herhangi bir uyarı yok onlarca sayfasını gezdim yok. İçeriği arattım yine yok. Kapatmadan önce uyarı gelir sizde gerekeni yaparsanız kapanmaz. Bu blogger olmuş wp olmuş fark etmez.