Engin07 adlı üyeden alıntı

Kayıt Tarihi:
22/03/2013

Neredeyse 2 yıldır sitem ALASTYR'de. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, destek ekibi gayet iyi ve yeterli. Görevi olmayan sorularada ellerinden geldiği kadar cevap veriyorlar.



Normal şartlarda arkadaşın konuştuğu üslup ile sen bir şirkete gidip konuşabilir misin? Anında güvenlik ensene yapışır tekmeyi basar.
Okudum arkadaşın mesajlarınıda, Mehmet beyin mesajlarınıda çıkardığım sonuç,

Arkadaş benim gibi genç fakat bir agresif, sinirlerine biraz hakim olsa her işi çözülür. Mehmet bey güzelce açıklamış arkadaşta bunun yalan olduğuna dair sonradan cevap atmayıp yine atar yaptığına göre haksızlığı bir nebze ortaya çıkıyor.

Mehmet bey firmasını savunabilir, sonuç olarak sen adamların adını delilsiz karalamaya çalışıyorsun, Mehmet Bey delilleriyle gerçek olmadığını kanıtlayıp firmasının kötü izlenim bırakmasını önlemek istiyor. Sizinde belirttiğiniz gibi 10 lira eksilmemesi için çabalıyor.

Ek Olarak:

Burası iyidir, konusunu açsan aynı bu konudaki gibi sayfalarca iyi yorum gelir ;)
https://www.guzel.net.tr/almanya-webhosting.php


Şirket çalışanları arasında genelde böyle bir sorun olmaz ortak anlaşmaya gidilir eğer anlaşma yapılamıyorsa, diğer taraf haksız ise mahkemeye verebilirsiniz denir. İki taraf hakkında da destek sunmuyorum sadece dediğim siz kimsenin yaşına göre konuşamazsınız, 16 yaşında genç bir arkadaşımıza karşı aaa senin yaşın küçükmüş zekan yetmez benimle tartışmaya dercesine yazmış firma sahibi. Benim hosting şirketim tanındık biri olmasa da çok hızlı bir firma ve çok memnunum limitsiz diyen hosting şirketleri video yüklemeye izin vermiyor türk hosting siteleri önce bundan utansınlar bu kadar basit ve net.