mertekin34 adlı üyeden alıntı

Getirin adamı gaza bakalım :D Neyse hocam sen ne istiyorsan onu yap tabii ama beni kimse uyarmadı falan deme sonra. Eğer yapacaksan konu açıp bilgilendirin demende ayrı bir şey :D Ayrıca ben yaptım hiç bir şey olmadı diyen arkadaşlara ithafen; Bir kere yapıp da ceza almadınız diye bu her seferinde olacak diye bir şey yok. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar olayı :) Devlet benden daha akıllı değilse adı niye devlet?

Hocam 1 kişi yapma 5 kişi yap diyo. Burda bilgi alışverişi yapmak suç değil diye biliyorum. (Eğer yapacaksan konu açıp bilgilendirin demende ayrı bir şey :D)

İstediğim gibi bilgi alma konusu açarım sen ister cevap verirsin ister vermezsin. Bak gördün mü seni dinlemedim kendi istediğimi yaptım. Konu rahatsız ettiyse, boşa konu açıldığını düşünüyorsan report et gitsin ;)

Ben sizin kötü amaçlı değil de bana bilgi vermek amacıyla yazdığınızı biliyorum ancak hem bilgi vermeyi amaçlıyorsunuz sonra da (Eğer yapacaksan konu açıp bilgilendirin demende ayrı bir şey :D) gibi cümle kuruyorsunuz. Neyse saolun.