-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmadığımızdan oluyor sanırım. örnek olarak, kaynak gösterdiğiniz sitedeki resimler acaba kendi çekimleri mi? bazı sayfalarda aynı resimden 2 tane var başka konulara ait, bazı resim boyutları göze hoş gelmiyor. bunları siteyi eleştirmek için söylemiyorum; yazıdaki tespitler doğru ama bu tespiti yapan insanın yaptığı işe de dikkat etmesi gerekmez mi? geçen bir başlıkta sitenizi hızlandırıyoruz diyordu arkadaş bakıyoruz imzasındaki sitesine, kendi sitesi 5 sn'de açılıyor :) sözlerime bir beyitle son vermek isterim: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
darkknightt adlı üyeden alıntı
iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmadığımızdan oluyor sanırım. örnek olarak, kaynak gösterdiğiniz sitedeki resimler acaba kendi çekimleri mi? bazı sayfalarda aynı resimden 2 tane var başka konulara ait, bazı resim boyutları göze hoş gelmiyor. bunları siteyi eleştirmek için söylemiyorum; yazıdaki tespitler doğru ama bu tespiti yapan insanın yaptığı işe de dikkat etmesi gerekmez mi? geçen bir başlıkta sitenizi hızlandırıyoruz diyordu arkadaş bakıyoruz imzasındaki sitesine, kendi sitesi 5 sn'de açılıyor :) sözlerime bir beyitle son vermek isterim: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde.
Tabii çok haklısınız :). Son zamanlarda işlerimin yoğunluğu nedeniyle sitelerime pek vakit ayıramadım :o.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site sizin olduğu için söylemedim yanlış anlamayın lütfen. tespitleriniz olukça doğru yazıdaki.
kısa yoldan para kazanma hayali bizleri popüler tüm işlere "atlamaya" ittiğinden ne yazık ki yazıdaki eksikler doğuyor. bir de diğer bir arkadaşın bahsettiği gelir durumu var. para kazandığınız işe daha çok özen gösterirsiniz doğal olarak, özen göstermezseniz de para kazanamaz gelişigüzel yaparsınız, kırılmaz bir çember...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
darkknightt adlı üyeden alıntı
site sizin olduğu için söylemedim yanlış anlamayın lütfen. tespitleriniz olukça doğru yazıdaki.
kısa yoldan para kazanma hayali bizleri popüler tüm işlere "atlamaya" ittiğinden ne yazık ki yazıdaki eksikler doğuyor. bir de diğer bir arkadaşın bahsettiği gelir durumu var. para kazandığınız işe daha çok özen gösterirsiniz doğal olarak, özen göstermezseniz de para kazanamaz gelişigüzel yaparsınız, kırılmaz bir çember...
Aynen öyle hocam :).
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Henüz vakit bulamadım çok özür dilerim :). Biraz hastayım :). Bugün inşallah yazacağım :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilinçlenmek lazım. Daha doğrusu bilinçlendirmek.. Böyle yazıları yazmak çok güzel tabi yazdığınız şeye inanmanız gerek. (Sözüm size değil)
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Yok hocam ps odaklı değil zaten :). Baştan sonra özgünleştirme den bahsedeceğim :).
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
sitendeki bir kaç yazıyı inceledim.
Ürün resmi internetten araklanmış.
4 sayfamı 150 kelime bile fazla !
Renklendirmeye ne gerek var canım zaten okumayacak bunu birisi
Ekstra incelemeyi bırak adam daha incelediği şeyin ismini doğru yazamıyor.
Her yerden pop-up fışkırıyor. Reklama illaki tıklatacak!
Sitede maksimum bir 10 sn filan kalıyoruz sanırım.
Oda siteye girebilirsek tabii.
bunları gördüm