merhabalar, benimkisi bir istikrarsızlık meselesi sanırım. elimde onca site varken; hepsini devredip yeni bir sitem olsun istiyorum. bu konuda yeni aklıma gelen bir şey ise şehir rehberi ve yerel haberlerin birleştiği bir network oluşturmak. bunu yapan bir çok site var, evet. benim bu proje için düşündüğüm şey ise şunlar;

ana url: alanadı.com

aktif kullanılacak alt urllar: istanbul.alanadı.com, ankara.alanadı.com, çanakkale.alanadı.com

bu şekilde şehirleri a'dan z'ye kapsayan bir site olsun istiyorum. istanbul'a mı gideceksin? istanbul.alanadı.com'a girip istanbul için otobüs, uçak vs. biletleri bulabileceksiniz. şehirde neler olduğunu mu merak ediyorsunuz? siteye girip bülteni takip edeceksiniz. biraz para harcamak, eğlenmek mi istiyorsunuz; siteye girip etkinlik takviminden ayrıntılı bilgi alabileceksiniz. size üç adet sorum var.

alan adı tavsiyeleriniz nelerdir?

böyle bir siteye neler eklenebilir?

bu siteyi işler kılabilmek için nasıl bir ekip kurmak gerekir? sokak kameranı mı? haber editörü mü? sosyal medya yöneticisi mi? aklınıza ne geliyorsa söylemenizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.