Adam demiş ki!! Arkadaşlar sitemde herşey özgün haberler resimler herşey özgün ve 150 kelime altına düşmemeye çalışıyoruz.
zaten arkadaş bütün içeriklerin özgün olduğunu söylüyor. indexte problem olmaz
''Sitem seo uyumlu ama fazla indeks alamıyorum!'' Diye konu başlığı yazmış ve sende diyosun ki indexlerin gayet iyi
ha yani adamın sitesi harbiden seo uyumlu oldu yani???
ne adsense alabildik ne de hit sayımızda bir değişim oldu diyor arkadaş
Sence Sitesi gerçekten SEO uyumlumu?? HİT alabilmesi için Gerekli optimizasyonları yapmışmı?
Arkadaşım bilmediğin konularda yorum yapma bu sana son lafım..
zaten arkadaş bütün içeriklerin özgün olduğunu söylüyor. indexte problem olmaz
''Sitem seo uyumlu ama fazla indeks alamıyorum!'' Diye konu başlığı yazmış ve sende diyosun ki indexlerin gayet iyi
ha yani adamın sitesi harbiden seo uyumlu oldu yani???
ne adsense alabildik ne de hit sayımızda bir değişim oldu diyor arkadaş
Sence Sitesi gerçekten SEO uyumlumu?? HİT alabilmesi için Gerekli optimizasyonları yapmışmı?
Arkadaşım bilmediğin konularda yorum yapma bu sana son lafım..
Tehdit mi ediyorsunuz beni anlamış değilim ? Burası topluma açık bir forum görüş belirtirken gelip sizden özel olarak bir önerimi almak gerekiyor ? Ben başlıkta arkadaş index alamıyorum demiş ve ona cevabım bu index in güzel olduğu, şu konuşmanızda bile başka amaçlar seziyorum ama kalbinizi kırmamak adına birşey demiyorum. 1 ayda alınan 1000 index güzel bir sayıdır, bu kadar. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim, arkadaşa bir yararınız dokunmuyor şuan farkındaysanız lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim.