Cremole.com hakkında
Çoğunlukla kişisel ve güncel olaylarla ilgili düşüncelerimi yazdığım, bazen de internet, tasarım, kodlama ve benzeri diğer konularda yazacağım kişisel blogum olan Cremole.com'u 1 Aralık 2010 tarihinde yayınlamaya başlamıştım. Blogum yaklaşık 4 aylık; yayına başladığımdan beri uzunca bir süre yazmadığım için şu an fazla yazı olmasa da aynı alan adıyla yıllarca bloglamayı daha şimdiden kafaya koydum. :)

Blogumda çoğunlukla kişisel yazı olduğunu söylemiştim. Bu yazılarda genellikle yaşadıklarımı, yaşadıklarımla ilgili düşüncelerimi yazıyorum. Daha fazla ziyaretçi çekmek için yazmıyorum, yazmam da. Takip etmeyi düşünen zaten eder. Yani bloglama işini ziyaretçim çok olsun diye değil, düşüncelerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak için yapıyorum.

Sık sorulduğu için belirtmek istediğim bir şey var; tema tasarımı. Blogumun temasını kendim tasarladım. İlk tasarladığım WordPress temam olmasına rağmen hayal ettiğim ve kullanmak istediğim temayı yapabildim. Ara ara farklı temalar üzerinde de uğraşıyorum fakat çoğunu kodlamadan bırakıyorum niyeyse. Yine de özellikle tema/arayüz tasarlamayı çok seviyorum. :)

Adres: www.Crem[COLOR="#ebab3b"]ole.com[/COLOR]
Ben: Hakkımda
İletişim: Bana ulaşmak için [COLOR="#655e4b"]bilgi@cremole.com adresine e-posta gönderebilir, ya da daha basit olan iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.[/COLOR]

Not: 404 Hata sayfasına da bakmak isteyebilirsiniz belki. :rolleyes: