lostyazilim
tr.link

Sitemi Hediye Etsem Katılım Olur Mu Sizce?

14 Mesajlar 1.458 Okunma
acebozum
tr.link

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
100 Konuyu açacak kişiler WMAracına'mı açacaklar ? Eğer böyle ise zaten hali hazırda bir bilgi arşivi mevcut, kopyala yapıştır ile gelen bilgiler zaten ulaşılabilecek bilgiler olacak, sanmıyorum ki foruma katkı sağlasın, bunun yerine belirlediğiniz bir kategoride sağlam bir makale yayınlamalarını isteseniz daha iyi olur, yada madem bir iyi nyetiniz var bence direk isim alıp çekiliş yapın hocam. Nacizane tavsiyem budur.

wmaraci
reklam

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

100 Konuyu açacak kişiler WMAracına'mı açacaklar ? Eğer böyle ise zaten hali hazırda bir bilgi arşivi mevcut, kopyala yapıştır ile gelen bilgiler zaten ulaşılabilecek bilgiler olacak, sanmıyorum ki foruma katkı sağlasın, bunun yerine belirlediğiniz bir kategoride sağlam bir makale yayınlamalarını isteseniz daha iyi olur, yada madem bir iyi nyetiniz var bence direk isim alıp çekiliş yapın hocam. Nacizane tavsiyem budur.

Teşekkür ederim, Wmaracında çok fazla bu kültüre önem veren olduğunu düşünmüyorum. 10.000 kişilik bir grup var orada sunacağım fakat katılım olmadı. Olmazsa sizlerinde dediği gibi ya satarım, ya da güvendiğim birisine devir ederim.

kişisel bloğ • tevfik.org

Powersuit Powersuit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 30 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
hocam hiphoplife.com.tr var bu sektörde her ne kadar dışarıdan yoğun talep eder gibi görünsede rap-hiphop alanında rapperlar birbirnin tavsitesiyle belirli portallara girerler hiphoplife.org'a önemsiz gözüyle bakarlar çünkü domainler bile aynı ben yerinizde olsa hiphoplife.com.tr 'ye güzel bir mail yazar kendilerine güzel bir fiyatdan satmaya çalışırdım eğer artislik yaparsa bas seo yu google'da com.tr nin yanına geldiği zaman ayakları nasıl vuruyor gör :D

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim, Wmaracında çok fazla bu kültüre önem veren olduğunu düşünmüyorum. 10.000 kişilik bir grup var orada sunacağım fakat katılım olmadı. Olmazsa sizlerinde dediği gibi ya satarım, ya da güvendiğim birisine devir ederim.

Alan adı zaten biraz problemli yinede alacak birisi varsa, ticaret için alacak değil, bu işe gönül verecek bir hiphop takipçisine vermeniz ileride başarılı birşey olduğunda yaptığınız iyiliği size hatırlatacaktır. Buradan yada diğer wm sitelerinde bu iş için domain arayan birisine hediye edin gitsin hocam.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al