hocam sizi biraz blgilendiriyim. geç indexlenmesi sıkıntıdır robotlar hep sitede artık ama indexlenmiyorsa kodları kendi dilinde okuyamıyordur mesela hatalar vardır bir div açarsın ve kapatmazsın bir resim koyarsın ama dışardan çeker veya içindeki resim seolarını yapmazsın vs. bu tarz şeyler robotların siteyi okumasına engel olur ve ben en ufak şeyi bile atlamadan sadece 2 gün kodları inceledim birşey atlamamak için bu şekilde hem düzgün hem hızlı hemde kaliteli bir index alıyorum yarın mesela 35,000 civarında toplu etiket girimi yapacağım müşterime ve ortalama 2 gün içerisinde 20,000 i indexlenecek.
yani şunu demek istiyorum görsellikte önemli ama google nin gözü yok o sadece okur ve sen ona yanlış bir kod verirsen ve onun ne olduğunu anlamazsa alt satıra geçmez.
ve benim kodlarım şuanda gerçekten kusursuz.
yani şunu demek istiyorum görsellikte önemli ama google nin gözü yok o sadece okur ve sen ona yanlış bir kod verirsen ve onun ne olduğunu anlamazsa alt satıra geçmez.
ve benim kodlarım şuanda gerçekten kusursuz.
Açıklama için teşekkürler. Başarılar dilerim.
Ek: 35k etiket çok fazla değil mi? Bende wp yazıma etiket girerken 260 karakterden fazlasını spam sayıyor diye biliyorum.