-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar,
Uzuuuuuuuuun bir aradan sonra bir internet sitesi açmaya karar verdim.Kafamda şu an 2 farklı türde kategoride seçenek var.Birincisi tatil sitesi lakin ticaret değil, örn. Ankara'da gezilecek yerler, Ankara Kalesi nasıldır? gibi.Diğer fikrim ise, izlediğim filmleri anlatacağım insanların filmleri izlemeden benim sitemden bilgi alabileceği bir site.
Bu iki site arasından hangisini açmalıyım? Adsense bakımından hangisi daha kazançlıdır? İçerik özgün olacağından Google'dan ziyaretçi gelir mi?
Fenerbahçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Seçenek = Gezilecek yerlerin tanıtımı
2. Seçenek = Kişisel Blog (İzlediğiniz filmler hakkında görüşleriniz)
Bana kalırsa 1. seçenek daha güzel olabilir. Çünkü kişisel blog diye adlandırdığım fikrinizin tutulmama gibi bir ihtimali çok yüksek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. seçenek daha güzel olacaktır hocam. AdSense kazancı olarak da birinci fikir tıklama başına daha fazla verecektir diye düşünüyorum. Ama atlamamanız gereken kısım yaptığınız iş turizme dahil edilebilir. İnternet sektöründe en çok rekabetin olduğu alanlardan biridir. Profesyonel bir çalışma ve tanıtım yapamazsanız büyük sitelerin altında rahatça ezilebilirsiniz. Bu riski göze alarak işe girin derim. Normal bir blog gibi yazıları yazıp hit beklemek çok mantıklı olmaz. Tanıtımı güzel yapmalısınız.