-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
herbalist (bitkisel tedavi)
-
-
Ad Soyad
Z** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam yayınlamış işine gelen alsın gelmeyen sayfadan çıksın. Yani gerçekten bu tarz iyi niyete çomak sokan insanlara şaşırıyorum. Sıradışı gerçekten...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim için devri kapandı. Bu işe yeni başlayanlar için ama hala önemli görünüyor olabilir.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar forumların kalitesini bilmem ama ben daha gecen gün forum tanıtımından spam yiyen koskoca bir site gördüm. Elime 4 tane resim geçti. İsteyen olursa resimleri özelden atarım.
Bu forumlara 2 türlü yazı verilir ya otomatik ki böyle olunca google tekmeyi vuruyor. yada her siteye tek tek girip farklı tanıtımlarla yazmak. bu da 10 site için bir gün demek. ama kendi sitenin içeriğiyle alakalı hit sağlayacak bir forum varsa yaz. 100 tane boş foruma yzmaktansa 1 tan hit sağlayan yere yaz. gecen gün yeni bir projemin tanıtımını yaptım wmracıda. ama fikir için hit veya backlink için değil. sonuç olarak para verirsen aynı makaleyi 100 yerde paylaşırlar. google sanki sövmüşler gibi kızar. "bu kadar da olmaz be yah" der. wm tollstan yolar manuel işlemler diye. yok ben kendim elle ekleyeyim dersen bu sanırım 1 ayını alır ki bunda yürek bilek vakit sabır dayanmaz. bu arada gelen resimler şok etkisi yaptı. az kalsın 100 forum tanıtımı yaptırıyordum parasıyala
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-