Bildiğim kararı ile her siteyi kabul etmiyor çok seçici ve marka siteleri tercih ediyor diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmiş olmıyım birde hemen neticelenmiyor 5-6 bile sürebiliyor diye biliyorum ama dediğim gibi kesin birşey söyliyemem. Elimden gelen bu keşke fazlasını yapabilsem.
Tesekkurler hocam ama ben bir yerde yanlis yaptigimi dusundugum icin actim konuyu
Kategori tercihinize dikkat edin ve siteniz belli bir yere geldiğinde başvurun, yeni açılan siteleri DMOZ'a eklemek çok zordur.
Kategori dogru hocam baktigimda dmozda 200 index 3 aylik siteler var
Hangi bölüme başvuru yaptığınızı belirtir misiniz?
İmzanızdaki yemek tarifleri ve börek tarifleri için doğru kategori, burası...
Burada imzanızdaki siteler için işlemyapılmış bir başvuru göremedim ben. Bu kategoride 3 tane editör var şu an. Son işlem 2015-01-28 01:20:55'de yapılmış. Bu tarihten sonra başvuru yaptıysanız henüz değerlendirme olmamıştır. Öyle çok gecikme olacağını sanmam. Farklı bir site ve farklı bir bölüm ise oraya bakalım.
İmzanızdaki yemek tarifleri ve börek tarifleri için doğru kategori, burası...
Burada imzanızdaki siteler için işlemyapılmış bir başvuru göremedim ben. Bu kategoride 3 tane editör var şu an. Son işlem 2015-01-28 01:20:55'de yapılmış. Bu tarihten sonra başvuru yaptıysanız henüz değerlendirme olmamıştır. Öyle çok gecikme olacağını sanmam. Farklı bir site ve farklı bir bölüm ise oraya bakalım.
Sizin attiginiz linkteki kategori hocam
Imzamdaki site o zaman bugun bidaha basvurayim
Ek Olarak: tekrar başvurdum