PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Anlayan birine sordum. Öğrenci, daha yeni başladık derslere diyor ama.
GetElementById dediğinde geri dönüşü geckoelement şeklinde olur böyle html element çağırmaz diyor. Gecko elementi böyle tanımlarsa sorun olmaz diyor.
GeckoElement elem = geckoWebBrowser1.Document.GetElementById("vB_Editor_001_textarea").InnerHtml = "test";

Birde geckowebbrowser1 yerine webBrowserControl denenebilir diyor. O da şöyle oluyor heralde.

webBrowserControl.Document.GetElementById("vB_Edit or_001_textarea").InnerHtml = "test";

Birde 2. sınıf dom elementi firefox da çalışmaz diyor. Sen anladıysan hocam denersin işte.

Bilgiler için teşekkürler yalnız bazı yanlışlıklar var. 2 adet eşitlik yapamazsın gecko elemente elem dersen elem.innerhtml ile kullanılırda buda benim yaptığımın aynısı yani bu tarz örneğini oluşturupda denemiştim. Normal webbrowserda zaten sorun olmuyor fakat özel bir sebebden dolayı gecko kullanmam lazım. Normal browser ie tabanlı çok sorun çıkartıyor gecko ise chrome tabanlı sorun çıkarmıyor. Sonda dediği dom objeyi firefoxda kullanamazsın demiş şuan geckoda (chrome tabanlıda ) dom object kullanıyorum. Sadece textareaya erişilmiyor. Diğerlerinde sorun yok. İlgin için teşekkür ederim.