Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Merhaba arkadaşlar dün gece aynı kişi aynı mail adresiyle kendisinin domain broker'i olduğunu söyledi ve2 farklı domainime ayrı maillerden teklif verdi. (yani 2 domainimin mailleri de farklı) Ve pek güzel olmayan domainimin birine 15.000 USD teklif verdi bende (15i veren 25i de verir) mantığıyla 25.000 USD verirsen veririm dedim. Oda hiç tereddüt etmeden kabul etti. Fakat, benden domain sertifikasının fotoğrafını çekip ona göndermemi istedi, bende godaddy'deki domain sayfama girdim o domainin fotoğrafını çekip gönderdim. O ise istediği şeyin bu olmadığını domain sertifikası yani bana şu linki verdi http://digital-certificates.net/appraisal_order.htm ve buradan sertifika almamı söyledi.
bende hayatımde hiç duymadığım bu siteye girerek baktımki alexa da 2 milyonuncu sırada. ve 1 sertifika almak 79. EUR Önemli kısım burası dikkat; Ve benim aklıma hemen şu geldi bu adam ************** olabilir mi? yani bu site adamın kendisinin olabilir mi? ve işin garip tarafı da o siteye girince o da başka bir siteye yönlendiriyor ödeme yaparken ve yönlendirdiği site pasif bir site değil shareit.com a yönlendiriyor. Sizlere sormak istediğim şey ise domain sertifikası alayım mı yoksa adamın derdi sadece sertifikayı satmak ve domaini almamak olabilir mi? .
Değerli vaktinizi benim için ayırdığınız için çok teşekkür ederim.