Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

hocam bak site kesinlikle adamın. Yani benim görüşüm kesinlikle adamın. Adam bu bahane ile sana sertifika aldırıp sonra vazgeçtim gibi bir tavırla konuşmayı kesecek ve sana 79€ kilitlemiş olacak :)

Bu tarz bir durum ben küçükken başıma gelmişti, Metin2nin ilk zamanlarında 1M ile +9 dolunay falan alınabilir dönemdeyken, adamın biri pazar açmıştı "Bilmem ne taşı ile +9 dolu takas edilir" diye. İleride bir pazar vardı oda "Bilmem ne taşı 100K" diye yazmıştı bende aldım gittim cevap yok :D aynı adam çıktı :D sen düşün bu tarz şeyler çok. hiç bulaşma

evet bundan iyi bir ders çıkartılabilir :)

Ek Olarak:

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

O zaman sor kendim başka firmadan tescil ettirsem olur mu diye?

dedim bakalım cevap bekliyorum

Ek Olarak:

tdilek007 adlı üyeden alıntı

hocam öyle mail bana da gelmişti geçtiğimiz senelerde ben umursamadım benim hiç kullanılmayan antalyanın bi ilçesinin köyünü tanıtmak için açtıgım ve boş olan domaine gelmişti 10.000$ ben umursamadım **************dır diye.

ben umursuyorum şuan çünkü ihtiyacım var ve umudum var ama dolandırılmam allahın izniyle :)

Ek Olarak:

bakalım. bu işin sonunu kendim bile çok merak ediyorum ama iyi yada kötü
sonuçlarını burada paylaşıcam yine

Ek Olarak:

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

ha a sitesi ha b sitesi önemli değil. Alacak adam iletişime geçer alır. Sedo dan alır olmadı. YA böylelerını konusmaya bıle degmez **************lar

vallahi kafam karıştı