Evet arkadaşlar tam zamanını bilmediğim zaman bilgisizce adsense hesabı almıştım ve bir sürü site açıp eklemiştim kodları ve en sonunda tam elime pin ulaştığında banlandım :D

Sitesini kabul ettiremeyenlere veyahultta reklamları kullananlara tavsiye vermek istiyorum.

Dün akşam 20:00 civarı adsense hesabım banlandı ve tüm reklam gelirim gitti sanmıştım. Ama hemen 2. hesabımla başvuru yaptım bir şekilde siteme hit çektim. Sadece özgün içerik paylaştım 1 hafta içinde başvurunuz değerlendirilcek dedi ve aradan sadece 8 saat geçti ve adsense hesabım kabul edildi. Yanı arkadaşlar adsense hesabım yok banlandı falan felan diye ahıt yakmayın . Özgün içerik ve birazcık hit herşeyin faydası oluyor.

Çalıntı içerik , sitenize gelen botlar bunlar hep adsensede tehlike yaratıyor . Yüzlerce makale yazılmasına rahmen kimse dikkat etmiyor şahsen olarak bende fazla dikkat etmedim ama sonunda banlanınca fark ettim. Sadece okuyup geçmeyin ve bir reklamı 30 tane siteye koymayın bunlar hep tehlikedir.

Size örnek sunuyorum yani kendimi. Çalıntı içerikli forum sitem vardı banlandı. Özgün içerikli blog sitesi kurdum 8 saat içinde kabul edildi. Arkadaşlar reklamlardan para kazanmak istiyorsanız gayret göstermeniz lazım emek göstermeniz lazım. Emeğe saygı her yerde gösterilir.

Lütfen bu yazımı dikkate alın yoksa benim başıma gelen sizin başınızıda gelmesin. Çünki adsense hesabındaki paralarıda kurtaramıyosunuz banlanınca haberiniz olsun ;)