lostyazilim

istediğim kelimede 26. sıradayım

10 Mesajlar 1.176 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
arkadaşlar hedeflediğim kelimede şuan 26. sıradayım ilk sayfada onedio,wikipedi gibi siteler sizce 1. sırada çıkma ihtimalim varmıdır ? tavsiyeleriniz neler ne yapmamı önerirsiniz ?
kelime: illüstrasyon
site imzamda

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Ciddi şekilde bütçeye gerek var hocam.1.sıraya gelebilirsiniz fakat orada kalıcı olmak için ciddi bir yatırım gerektirir.

onedio,wikipedia sürekli güncellenen ve aktif siteler ve ciddi şekilde seo çalışması yapılmış otoriter siteler olmasından dolayı sizinde onlar gibi aktif ve seo çalışması yapmanız gerekiyor.Binlerce kişi o sitelerde aktif şekilde geziniyor,paylaşım yapıyor vs vs sizin en az onlar kadar aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olmanız gerekiyor bunu sağladıktan sonra işinin ehli seo firmalarıyla düzenli,sürekli bir seo çalışması içerisinde olmanız gerekiyor buda bütçe demektir, bütçeniz var ise google reklamları, facebook reklamları gibi sosyal medyayı daha verimli kullanarak kitlenize ulaşmanız lazım.

Onun dışında belirtiğiniz anahtar kelimede sabit kalamazsınız, benim düşüncem bu yönde :)

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Ciddi şekilde bütçeye gerek var hocam.1.sıraya gelebilirsiniz fakat orada kalıcı olmak için ciddi bir yatırım gerektirir.

onedio,wikipedia sürekli güncellenen ve aktif siteler ve ciddi şekilde seo çalışması yapılmış otoriter siteler olmasından dolayı sizinde onlar gibi aktif ve seo çalışması yapmanız gerekiyor.

Onun dışında belirtiğiniz anahtar kelimede sabit kalamazsınız, benim düşüncem bu yönde :)

bu kelime üzerine gideceklerini pek düşünmüyorum açıkcası işin bir diğer kısmı 26. sıraya kadar hiç bir bütçe ayırmadan geldim en azından eilk sayfayada gelebilirim diye düşünüyorum teşşekkürler yorumunuz için :)

KodAds KodAds Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 61 / 25
  • Ticaret 9, (%100)
O arama tıklama arttıkca kelime yukarı çıkar.

wmaraci
wmaraci

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Ben sizi anlıyorum, 1.sayfaya her türlü gelirsiniz amaç orada kalıcı olmaktadır.1 gün birinci sayfada olunca iş bitmiyor ki orada kalıcı kalmanız için seo çalışması yapmak kaçınılmaz birşeydir. Ha kendim yaparım diyorsanız orasını bilemem ama kalıcı olmak esastır benim için bir gün 1.sayfada olup ertesi gün gerilemek sizde bilirsiniz ki iyi birşey değildir :rolleyes: Konuda 1.sıraya çıkmak istiyorum dediğiniz için ilk yorumumda bulundum 1.sayfa deseydiniz düşük bütçeli seo çalışmasıyla yine 1.sayfaya gelebilirsiniz ancak kalıcı olur mu bilemem bunun için kitleniz devamlı olması gereklidir.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Ben sizi anlıyorum, 1.sayfaya her türlü gelirsiniz amaç orada kalıcı olmaktadır.1 gün birinci sayfada olunca iş bitmiyor ki orada kalıcı kalmanız için seo çalışması yapmak kaçınılmaz birşeydir. Ha kendim yaparım diyorsanız orasını bilemem ama kalıcı olmak esastır benim için bir gün 1.sayfada olup ertesi gün gerilemek sizde bilirsiniz ki iyi birşey değildir :rolleyes:

tabiki zaten 1. sayfaya geldikten sonra kolay kolay peşini bırakmam :)

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Ben o kadar çok, ahım şahıs site ve içerik göremedim. Olanlar da tek sayfa üzerine üstlere çıkmışlar. İstediğiniz gibi çıkarsınız. Özel mesaj gönderdim.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Ben o kadar çok, ahım şahıs site ve içerik göremedim. Olanlar da tek sayfa üzerine üstlere çıkmışlar. İstediğiniz gibi çıkarsınız. Özel mesaj gönderdim.

teşekkürler :)

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
ya sen neler yapıyorsun bilmiyorum ama doğru yoldasın. hilal seo tekniği uygularsan bir ay içinde bu kelimede ilk sıraya kadar çıkabileceğini düşünüyorum. gerekli dosyayı özel mesaj olarak atıyorum sana.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

bilo131 bilo131 www.izlenesifilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 5 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

zahmet olmassa hocam şu özel mesajı bende alsam ?

benimde sitem 3. sayfalarda çıkıyor :)

Ek Olarak:

tipsychannel adlı üyeden alıntı

ya sen neler yapıyorsun bilmiyorum ama doğru yoldasın. hilal seo tekniği uygularsan bir ay içinde bu kelimede ilk sıraya kadar çıkabileceğini düşünüyorum. gerekli dosyayı özel mesaj olarak atıyorum sana.

hocam o özel mesajdan bende alabilirmiyim :)

İletişim Bilgilerim
Gmail : nihatkendir@gmail.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al