yakupqqq adlı üyeden alıntı

blog siteleri için ne zaman adsenseye başvurmak uygun. mesela http://palavrahaberajansi.com/ sitem için ne zaman başvuru yapayım?


Gerek içeriğiniz gerekse trafiğiniz belirli bir seviyeye ulaştığında başvurabilirsiniz. Bunun net bir sayısını yada gününü söylemek tabii ki zor ama siz zaten sitenizin artık AdSense için uygun içerik üretmeye başladığında bunu anlarsınız. En iyisi günlük bir kaç yüz ziyaretçiniz olmaya başladığında başvurmak denilebilir.

Çünkü, tıklama oranı dediğimiz kavram biliyorsunuz % ile ifade edilir. Yani sitenizde 100 kişi girdiğinde ve 1 banner kullandığınızda ancak birkaç tıklama üretebilirsiniz. Bu çok düşük bir rakam olabilir ama en azından artık tıklama üretebiliyorsunuz demektir. Bence bu şekilde düşünebilirsiniz.

Ek Olarak:

onlysound adlı üyeden alıntı

Deneyeyim dedim hocam. Şimdi ADX politikasına göre kullanıcılar %70e varan daha fazla kazanıyor adsense hesabında. Ama test ettim onayladım alakası yok. Normal adsense ile kazandığım fiyat günde 12-13tl , copacet'in veya google adx kullandığım reklamlardan gelirim 3$. Anlayacağınız merak ettiğim nokta sizinde gelirler böyle düşük mü? Yani normal adsense var iken neden sizi veya copaceti tercih edelim?


Bizi kendi AdSense reklamlarınızda değiştirin demiyoruz zaten. Kendi AdSense hesabınızı kullanmaya devam etmelisiniz. Biz aksini iddaa etmiyoruz, sadece sizin AdSense hesabınızda her şey doğru mu diye size destek oluyoruz.

Bizimle çalıştığınızda ise kullanacağınız ürün AdX ürünüdür. AdSense ile rekabet eden bir ürün değil, bir birini tamamlayan bir üründür. AdSense doğruları ile AdX doğruları birbirinden farklıdır.

İsterseniz detayları sizinle mail üzerinden de sürdürebiliriz. Bana direk ozgur.ekinci@maxad.co mailimden ulaşabilirsiniz.