Merhaba Arkadaşlar,
uzun bir süredir düşünüyorum düşünürken de piyasada yer etmiş bir çok Framework sistemini de inceledim.
Bu arkadaşlara ben bir türlü ısınamadım..
sql connect den tutunda bir çok ayara kadar güzel bir sistem fakat benim şahsi kararım bu tür sistemler tembel insanların kullanacağı tarzdan şeyler.
Tembel derken yanlış anlaşılmasın. Hazırcılık dan bahsediyorum. Belki büyük firmalar için iyi olabilir özellikle de elinde elemanı uzun süre tutamayan sürekli sirkülasyon yaşayan firmalar için gayet uygun en azından biri giderse piyasada daha çok var yenisi gelir devam eder mantığı ile piyasa Framework leri çok kullanışlı.
ama benim böyle bir derdim yok bir framework öğrenicem diye kasmama da gerek yok çünkü gidipde bir firmada 08:00/08:30 ile 17:00/18:00 arası çalışacak ve 3/5 kuruşluk maaş için tırmalayacak biri olmadığım için ben kendim için geliştirdiğim bir çatı vardı zaten (function lardan oluşan) Bu çatıyı CLASS a taşıyıp eksikler varmı diye gözden geçirip kendi Framework sistemimi yazmaya kadar verdim.
laf aramızda bilinen bir üniversiteden de iş teklifi geldi ama onlarda piyasa framework lerinden birini kullandığı için açıkcası değerlendirmedim bile teklifi..
Benim çok paralara veya para için kendimi paralamaya ihtiyacım yok ben bu işi zaten hobi olarak yapıyorum çok şükür işim gücümde var :)
sizlerden beklediğim yorumlar ise kendi framework ümü yazma kararım hakkında neler düşünüyorsunuz.
evet yazdıklarımı okumak için ayırdığınız zaman için öncelikle hepinize teşekkür ederim.
yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.