arge38 adlı üyeden alıntı

Birkaç gün takip edebildiniz mi? Gezinti yapmayan arkadaşlar var. Yapılsa da 20 dk şartına uyulmuyor.


Hocam kontorol ediliyor ara sıra playbak arkadaşımız bakıyor, bazende ben bakıyorum tespit edilirse ilk önce özel mesaj olarak yazıyorum devam ederse konuya yazıp kovuyoruz ama şuanlık bir sorun yok.

Ek Olarak:

s3000 adlı üyeden alıntı

ekibe arkadaş arıyorsanız katılabilirim


Kurallar ilk sayfada yazıyor.

Ek Olarak: 176.33.x.xx

3 Ocak gezintisi Başladı.


Arkadaşlar bazı kişiler neden alexam düşmüyor yada neden az düşüyor diye düşünen varsa eğer bir kaç bilgilendirici birşeyler yazmak istiyorum

Bildiğiniz gibi benim sitem 2 bin civarlarında ama bundan önce 100 bin civarlarındaydı. Kurduğum alexa gurubundan öncede başka bir gurupta üyeydim ama aktifliği olmadığı için sıfırdan yeni bir gurup kurdum. Her neyse ilk olarak 4 ayda 2 bin civarına geldim sayılır ama 2 binin altına bir türlü inemedim şuan için. 2,800 ve 2,300 arası gidiyorum 1 aydır. bunun nedeni alexanın devamlı kontrol etmesi ani düşüşlerde inceleniyor sanırım. daha yeni 2,313'e düşmüş oldum yani 5erli 10arlı yada 5şerli düşüyorum.

Ayrıca aktif bir site daha hızlı düşüyor arkadaşlar yani 100 den fazla kullanıcı varsa günlük sadık olarak daha hızlı düşüyor bunu gözlemledim.

Dediğim gibi bazen düşmediği zamanlar yada neden düşmüyor veya neden beşerli,onarlı düşüyor diye dünüyorsanız anlayın ki hem 2 binden gerisi aktif kullanıcı dolu hemde alexa artık dikkate almaya başlıyor yani panik yapmayın o kendi kendine iner.