HoRoZz adlı üyeden alıntı

adsenseden yabancılar dünya kadar para kazanıyor.. Türkiyede ise 100 200 aldımı (ki bunu öyle aylık alanlarda çok zor) para aldık sanıyoruz..

Milleti tıklamaya teşvik edici hareketler tabiki yapmamak lazım.. bana görede çok yanlış bir olgu bu.. Ancak şuda varki bu konuda çok bilinçsiziz..

kaçımız (şimdi ben ben demeyelim yanlız) girdiğimiz sitelerde, aradığımızı bulduğumuzda yada beğendiğimiz bir içerik olduğunda o siteye destek olsun diye reklamlarına tıklıyoruz? ben kendi adıma her beğendiğim sitede teşvik edici olsun diye tıklıyorum hatta reklam ile gittiğim sayfadada neler var diye keyifle oradada 3 5 dakika dolanıyorum.. Çokta iyi siteler çıkıyor çoğu zaman.. Hiç birşey çıkmasa o sitenin tasarımını, kodlamasını inceliyorum.. Çok şey kattı bu güne kadar bana bu..

Türkiyede kullanıcılar nedense sanki öcü varmış gibi sitenin reklamlarından uzak duruyor.. Bu dünde aynı idi bugünde aynı..

Asıl olan bilinçli olmak ve bu işe emek verenlere itici, destek olucu güç olmak.. Zira insanlar emek veriyor, para harcıyor bizlerin bir şekilde bulup girdiği siteler bizlerin hzmetine sunuyor..

neyse..

Sonuç: bu arkadaşıma bir tıklık desteğim oldu..

webmaster forumlarında gördüğüm en bilinçli ve mantıklı insanlar bu forumda. ingilizce blog kurmak herkese şart oldu artık ülkede adblock çok yaygınlaştı bide o durum var zaten reklamlardan herkes uzak duruyor. bide üstüne reklam engelleme olayı çıktı.