Şimdi ustam hiç dizi işi yapmadığım için nasıl olur bilmem. Genelde firma blog gibi yarı güncel şeyler yazıyorum. Bu yüzden hiç sıralı bir dizinim yok dizi bölümleri gibi ama ben genelde istediğim içeriği ilk sayfaya sabitlerim. Onlar hep orada durur. Hiç kımıldamaz. Yeni gelen içerik en altta akar gider. Dizi için nasıl olur bilmem. Ama dediğim gibi yapsan olmaz mı. Mesela ilk 20 içerik sabit olsa 10 içerik de onların altında sen ekledikçe aksa.
(herkes reklam peşinde. Bence para orada değil. Dizi haber sektörleri zor sektörler. Senin bir dizi sitesi için yaptığın seoyu kurumsal bir firmaya yap parça başı para al daha mantıklı bence. Misal endüstiyel fırın. Bütün endüstiri üretimler muazzam kar bırakır. Biriyle anlaşsan sana getirdiği iş başı bana 300 lira ver desen ayda 10 iş bence rahat çıkar.
Şimdi diyecen sen neden yapmıyorsun. Ustam yapıyorum da backlink olmadan bu iş olmuyor kim ne derse desin. Benim sektörüm hacamat. benim sitemin sektörde bir benzeri yok içerik açısından ama ilk sıradakiler dandik rehber sitelerine ekletmişler kendilerini o yüzden çıkıyorlar. Seo nun "s" si bile yok ilk sıralarda. Kış sezonu zor backlink alacak par da yok. Neyse konu dağıldı ama faydalı olduğunu zannediyorum.