murat709 adlı üyeden alıntı

Facebook ve Google'de reklam vermiş birisi olarak şöyle diyim. Eğer paran çoksa ver. Bütçen az ise verme. Çünkü ordaki reklamlar çok pahalıya geliyor. Birde illa vereceğim dersen Facebook'ta sayfa beğenmeleri reklamı ver o biraz ucuza geliyor. 100 TL'ye 1 000 beğeni filan ortalama. Google'ye hiç girme bence. Sitelerde reklam yayınlamak yerine anahtar kelimeleri ön plana çıkarıyorlar oda pek bir işe yaramıyor. Vereceğin reklam etkili olursa insanlar geri döner. Ancak çok etkili bir reklam vermezsen sadece reklam verdiğin anda bir trafik kazanırsın. Seo çalışmaları işe yaramamış yazmışsın. Etkili ve Planlı yapıldığı taktirde seo çalışması işe yaramaz diye bir şey yok. Seninde dediğin gibi yapmış olduğum bir seo çalışmasında sitemin önceki hiti 60-100 iken bi anda 1200'leri gördüm. Uzun lafın kısası. Biraz sabret ve Seo çalışmasına devam et. Seo çalışmasınıda kendin yap. :D

Hocam 1.5 sene oldu yahu ne sabrı millet 1.5 senede binleri görüyor :D Seoyu kendim mi yapayım? Ne kadar olumlu olur ki? Bütçem çok yok aynen facebookta gönderiyi ön plana çıkar falan yapmayı düşünüyodum