lostyazilim

LoL Blog İçin Tavsiyeler

13 Mesajlar 1.750 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar biliyorsunuz artık piyasada LoL diye bir online oyun çok büyük kitle tarafından oynanmaktadır.(Bende dahil :D) Bende bunla ilgili bir blog açmak istiyorum.
Sitede gerek rp çekilişleri gerek kostüm çekilişleri vb. yapacağım. Kendi videolarımı,kendi capslerimi, kendi anlatımlarımı yapacağım. Bununla ilgili siz ne tür bir alan adı önerirsiniz ? ve bu siteyi googlede üst sıralara taşımak ve üst sıralarda tutmak için neler yapmamı önerirsiniz ?

wmaraci
reklam

MBarisTR MBarisTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 993
  • Beğeniler 242 / 259
  • Ticaret 25, (%100)
Ana güzel domain buldum hemen regliyorum :D Size önerecektim manyak bir domain aklmıa geldi :D

s

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

MBarisTR adlı üyeden alıntı

Ana güzel domain buldum hemen regliyorum :D Size önerecektim manyak bir domain aklmıa geldi :D

benimde aklımda var ama başkalarınında düşüncelerini almak istedim belki daha güzel birşeyler çıkar

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)
Kendi topluluğunuzu açacağınız siteyle oluşturmanız zor olacak, ne yazık ki bu sektörde tekele dönüşmüş durumda. Bu tekel kuruluşun ya da kuruluşların desteği olmadan yapacağınız stream(yayınlar) izleyici kitlesine ulaşamayacak. Bu sektörde en iyi işleyen olay da twitch.tv üzerinden yapılan yayınlardır.

Farklı olmalısınız, oyuncu kalitesi ve yaşı itibariyle kamera kıran tipler revaçta duruyor ne yazık ki. Siz de kendi farklı yönlerinizi yapacağınız streamlerle ortaya çıkartmalısınız.

Başlangıç için olacak önerim ise, bir Facebook sayfası açarak organik kitle oluşturmanız ve ondan sonra siteye yönlendirmeniz. Başlangıç olarak summonerscode.com adında bir site var ordaki diyalogları Türkçeye çevirip yayınlayabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

TheLacivert adlı üyeden alıntı

Kendi topluluğunuzu açacağınız siteyle oluşturmanız zor olacak, ne yazık ki bu sektörde tekele dönüşmüş durumda. Bu tekel kuruluşun ya da kuruluşların desteği olmadan yapacağınız stream(yayınlar) izleyici kitlesine ulaşamayacak. Bu sektörde en iyi işleyen olay da twitch.tv üzerinden yapılan yayınlardır.

Farklı olmalısınız, oyuncu kalitesi ve yaşı itibariyle kamera kıran tipler revaçta duruyor ne yazık ki. Siz de kendi farklı yönlerinizi yapacağınız streamlerle ortaya çıkartmalısınız.

Başlangıç için olacak önerim ise, bir Facebook sayfası açarak organik kitle oluşturmanız ve ondan sonra siteye yönlendirmeniz.

Öneriniz için sağolun hocam. Bu site için biraz bütçe ayırmış bulunmaktayım zaten ilk açtığımda ismimi birazda olsa duyurabilirim diye umuyorum çünkü aklımda farklı şeyler var.

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

MBarisTR adlı üyeden alıntı

Hocam meraktan ölüyorum ne düşündünüz acaba aldıktan sonra yazarsanız çok mutlu olurum :D

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Hocam meraktan ölüyorum ne düşündünüz acaba aldıktan sonra yazarsanız çok mutlu olurum :D

Aynen bende çok merak ettim yazarsanız iyi olur :D

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)
Bende böyle bir işe girmiştim fenoland.com markalaşırız filan diye rp kodu dağıtarak en azından bir isminiz oluyor biraz da sağlam tanıdıklarımız vardı Sleper, Reosta ile röportaj yapma şansı bulduk online olarak ama elbette twitch ve canlı röportaja dökmek lazım bazı olayları her şey yazıyla olmuyor aktif olarak görsellik içeren etkinliklerde bulunmak gerek.

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.

• Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Emre Taner adlı üyeden alıntı

Bende böyle bir işe girmiştim fenoland.com markalaşırız filan diye rp kodu dağıtarak en azından bir isminiz oluyor biraz da sağlam tanıdıklarımız vardı Sleper, Reosta ile röportaj yapma şansı bulduk online olarak ama elbette twitch ve canlı röportaja dökmek lazım bazı olayları her şey yazıyla olmuyor aktif olarak görsellik içeren etkinliklerde bulunmak gerek.

Şuan kapatmışsınız hocam sanırım neden kapattınız ?

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

Şuan kapatmışsınız hocam sanırım neden kapattınız ?

Ekip olarak yayıncımız ve yazarlar olarak soa e-sport'a geçtik.Daha güçlü bir ekip ve önceden temeli tanınan biraz marka SoA baştan yaratmak yerine parçası olalım dedik ve kapadık.

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al