-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar biliyorsunuz artık piyasada LoL diye bir online oyun çok büyük kitle tarafından oynanmaktadır.(Bende dahil :D) Bende bunla ilgili bir blog açmak istiyorum.
Sitede gerek rp çekilişleri gerek kostüm çekilişleri vb. yapacağım. Kendi videolarımı,kendi capslerimi, kendi anlatımlarımı yapacağım. Bununla ilgili siz ne tür bir alan adı önerirsiniz ? ve bu siteyi googlede üst sıralara taşımak ve üst sıralarda tutmak için neler yapmamı önerirsiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ana güzel domain buldum hemen regliyorum :D Size önerecektim manyak bir domain aklmıa geldi :D
s
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi topluluğunuzu açacağınız siteyle oluşturmanız zor olacak, ne yazık ki bu sektörde tekele dönüşmüş durumda. Bu tekel kuruluşun ya da kuruluşların desteği olmadan yapacağınız stream(yayınlar) izleyici kitlesine ulaşamayacak. Bu sektörde en iyi işleyen olay da twitch.tv üzerinden yapılan yayınlardır.
Farklı olmalısınız, oyuncu kalitesi ve yaşı itibariyle kamera kıran tipler revaçta duruyor ne yazık ki. Siz de kendi farklı yönlerinizi yapacağınız streamlerle ortaya çıkartmalısınız.
Başlangıç için olacak önerim ise, bir Facebook sayfası açarak organik kitle oluşturmanız ve ondan sonra siteye yönlendirmeniz. Başlangıç olarak summonerscode.com adında bir site var ordaki diyalogları Türkçeye çevirip yayınlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende böyle bir işe girmiştim fenoland.com markalaşırız filan diye rp kodu dağıtarak en azından bir isminiz oluyor biraz da sağlam tanıdıklarımız vardı Sleper, Reosta ile röportaj yapma şansı bulduk online olarak ama elbette twitch ve canlı röportaja dökmek lazım bazı olayları her şey yazıyla olmuyor aktif olarak görsellik içeren etkinliklerde bulunmak gerek.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ekip olarak yayıncımız ve yazarlar olarak soa e-sport'a geçtik.Daha güçlü bir ekip ve önceden temeli tanınan biraz marka SoA baştan yaratmak yerine parçası olalım dedik ve kapadık.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.