-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir projem var. Buradaki pek çok kişi gibi. Ben anladım ki site oluşturarak tek başına birşey olmuyor. Anca amelelik, dedim kendi kendime içerik başkalarının girmesiyle oluyor. Sen sistemi kur başkaları içerik girsin. Kar topu gibi büyüdükçe büyüyor sen ekmeğini yiyorsun. Yani bu site benzeri gibi. Sonra bir site fikri aklıma geldi. Derken bu fikrin sosyal paylaşım sitesi haline gelmesi durumunda muazzam bir talebin oluşabileceğini farkettim. Bu site gerçek anlamda zamanla ilgili. Resmen isanın doğumu nasıl miladi takvimin başlangıcı ise bu proje internetin ve sosyal paylaşımın gerçek anlamda başlangıcı olabilir. Kendi ufak tefek sitelerimizde google amca tıklama başına 3 - 5 kuruş verir mi diye beklerken belki (yüksek bir ihtimal bana göre) hatırı sayılır bir servetin sahibi olacağız.
Gelelim sonuca ben bu fikri kimle paylaşabilirim. Bunu yapabilecek bir ekip var mıdır?
onlysound
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
konuyu söylemeden nasıl yapacak ekip olup olmadığını anlarız ki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ö.m den atarsanız bişeyin ucundan tutmak isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
melek yatırımcılık işine gir adamlar uygun bulursa sana paranı verir sende adam bulur girersin işe emek senden para onlardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
line.do benzeri gibi bişey heralde
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Mantıklı ve zekice ama yazılım maliyeti yüksek ve sermaye lazım. Öncelikle fikrin detayını kimse ile paylaşma iyice düşün detaylandır. Sermaye konusuna gelince yatırımcı bulmana yardımcı oluruz bunun için biraz zaman gerekli. Kötü yazılımla piyasaya sürersen iş patlar tutulmaz insanların seveceği faydalı bir hizmet olmalı. İnşallah fikir mezarlığına atılan bir şey olmaz.
iqhaber.com