bilgive adlı üyeden alıntı

Sabır, en büyük erdemdir. Ziyaretçileri elbette irdelemelisiniz ancak bunu sadece istatistik olarak yapmalı ve öyle bırakmalısınız. Yoksa, internette tutmayacak proje yoktur. Bir diğer soru ise; siz yaptığınız işten zevk alıyor ve bedava bile olsa yapar mıydınız veya yapmaya devam eder miydiniz? Bu soruların karşılığı hayır ise; o zaman bırakın gitsin.

arkadaşa katılıyorum 3 tane sitem var 5 kuruş gelirim yok :D sitede reklam var ama gelir yok uğraşıyorum alexa değerlerimde büyük düşüş sağlandı vs. çalışıyorum yani bıkmadan sıkılmadan. projeni incelemedim ama zaytunga madem rakip oldun sana tek lazım olan şey sosyal medya twitter ve facebook üzerinde yoğunlaş. cezmi gibi cezminin sitesi kadar facebook sayfası da işlek çünkü ikisini birden götürüyor. sürekli siteye hit çekmek değilde arada bi facede de beğeni yorum almak amacıyla caps sitendeki yazılardan alıntılar vs. yaparsan sosyal medya baya değerlenmiş olur ha verecek param var dersen facebook'a reklam verebilirsin site reklamı verirsin ilgi alanı belirlersin ve siteye istediğin kitleyi çekersin hemde facebook sayfanın hayran sayısı artmış olur. bence tek sıkıntın domain ismi çok uzun zaytung elle tutulur anlamlı bir kelime mi ? tartışılır :D

Edit: Siteye baktım az buçuk gözüme çarpanlardan bahsedeyim hemen.

(bu saydıklarım bence'lerim)
1- tema değiştirmelisin tema site amacına göre çok boğuk daha renkli bir tema insanların sitende kalmalarını sağlar diye düşünüyorum.
2- mizah amaçlı açtığın sitede sadece başlıklarda böyle espri demeyelim de sevimli görünme amaçlı yazılmış gibi duruyor.
3- yazıların çok kısa
bir makalenden analiz sonucu;
Girdiğiniz metindeki kelime sayısı: 136
Girdiğiniz metindeki karakter sayısı: 937

bu bence çok az yani ben makale yazdırırken en dandik konuya bile 200 kelime yazdırıyorum.
başka şeyler de yazmak isterim ama hevesini mi kırıyoruz böyle dedikçe bilemediğim için yazmadım
Alexa sıralaman da 1 ay için güzel bir düşüş sergilemiş