enoua adlı üyeden alıntı

1: Film izleme // Haftada en az 2 gün sinemaya gidiyorum
2: Sosyal Medyada Bulunmamak // Eve dönerken sosyal medyayı takip etmeye bayılırım.
3: Bilgisayarı A'Dan Z'Ye Bilmek. // Hiç kimse bilemez
4: SosyaPsikopat Olmak // Ne olduğuna dair bir fikrim bile yok
5: Gezmeyi Ayda 1 Saate Düşürmek // Her pazar gezerim
6: Sosyal Hayatınızı Asosyal Yapmanız Gerekiyor. // En son yapacağım şey
7: Her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmek. // Kısmen
8: Sorgulama kabiliyetini yükseltmek // Bu yazılımla sana zaten geliyor
9: Herkezden farklı düşünmek // Herke's' olacak. Bir de farklı düşünmek önemlidir ama önemli olan en hızlı şekilde düşünebilmek
10: Uzun yazı okumayı sevmek // Best Practice ler nerede diye sayfanın en altına iner sonucumu alır çıkarım
11: İşin sonunu asla düşünmemek // Sonunu düşünmeden bir işe başlamam bile. Sonunu düşünerek ilerlerim ki neye benzeyeceğini ne yapmam gerektiğini irdeleyeyim.
12: Gerekirse ailenden bile uzaklaşmak // Böyle bir şeyin alakası bile yok.
13: Egon varsa onu 0'a düşür yoksa hiç bir şey yapamazsın. // Egosu olup da zehir gibi kod kasan bir sürü mühendis arkadaşım da var.
14: Para kazanma hevesini içinden at ve sadece öğrenmek için bu işi yap. // Karnın doymadı mı iki ay kiranı ödeyemedin mi kod mu yazacaksın.
15: Çok fazla yemek yeme. // SAğlık için önemli
16: Çok fazla uyuma //
17: Oyun oynama // Haftada bir Pes oynamasam bunalırım
18: Gizemli ol // Bilin , bil . Paylaş grupların olsun.
19: Suskun olmayı öğren yoksa proje fikirlerin hep çalınır. // İlk defa haklı bir şey söylemiş. Sadece proje fikirleri için değil çalışacağın yerlerde de hep sus ki kazan.
20: İnsanlar seni deli zannetmeye başladıysa başarmaya adım atmışsın demektir. // +%&# Fatal Error
21: PC Başında çok fazla insanlarla konuşma // Bilgisayar tüm hayatın olacaksa odaklanırken başkalarına da cevap verebil.
22: Klavyede hızlı yazmayı öğren asla yavaş olma. // Allah'ın emri
23: Öğrenmek istediğin dallar üzerinde yoğunlaş. Diğer şeylere fazla kafanı yorma // Doğru
24: Hazır cevap olmayı öğren asla altta kalma. // Ne alaka kodculukla
25: Hakkını savunan bir insan olki programcı olduğunda seni kandıramasınlar... // Bunun da kodculukla ne alakası var . Hayatın genel dersleri.

Hocam yazmışsın ama bunlar ne ya. Kim koydu bu kuralları . Resmen izci uyumaz, izci üşümez tarzı body ekrem lik sözler bunlar .

1) yazı bana ait değil sadece sizlerle paylaştım.

2) senden yazılımcı olmaz demek istemezdim ama senden yazılımcı olmaz :)

3) yorumun için teşekkürler.