http://sikayetvar.com/ adresinde şikayet açınız. Gereken işlemleri kısa süre içinde hallediyorlar.Firma daha dikkatli oluyor. Telefon vs. hiç uğraşmayın sadece buraya düzenli bir şikayet formu yazın.Geri dönüş yapacaklardır.

İyi Forumlar

Ek Olarak:

Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

Bende bugün TÜRKSAT a geçtim. Arkadaşlarımın ÇOĞU TÜRKSAT kullanıyordu ki hepsi Vaad edilen hızları alıyordu. Ben TTnet de 50mbps paketi aldım 10 mbps yi geçmedi daha ki santral alt mahallede. Ve yıllarımı verdim *****'e :)

Hocam o olay şöyle birşey siz 100Mbitlik pakette alsanız size yine gelicek hız maksimum 15Mbit neden derseniz bu gelen hız sizin adsl'e ulaşana kadar binlerce kişiye dağılıyor. Bu yüzden hızda yavaşlama oluyor. Ana kaynağa ne kadar yakınsanız o kadar fazla hız alırsınız. Diğer ülkelerde böyle bir sorun yok çünkü onların değişik bir kablolama tekniği var sanırım fakat ülkemizde kablo ne kadar uzunsa o kadar az hız veriyor diye biliyorum. Benim buraya çok yakın 16 aldım tam olarak 16 alıyorum. Fakat sizde sikayetvar.com'a yazın. 50Mbit'lik pakette 10Mbit alıyorum diye tabi daha düzenli bir şekilde , size geri dönüş yapar ve hız güncellemesi yapıcaklardır.