-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
dmoza başvuruyorum ama hiç bir bilgilendirme vb bir şey gelmiyor bir şeyleri yanlış yapıyorum galiba
Bu konuda bana ücretsiz yardımcı olabilecek(veya benim adıma başvurabilecek)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mobil operatör yetkilisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kararı ile her siteyi kabul etmiyor çok seçici ve marka siteleri tercih ediyor diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmiş olmıyım birde hemen neticelenmiyor 5-6 bile sürebiliyor diye biliyorum ama dediğim gibi kesin birşey söyliyemem. Elimden gelen bu keşke fazlasını yapabilsem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kategori tercihinize dikkat edin ve siteniz belli bir yere geldiğinde başvurun, yeni açılan siteleri DMOZ'a eklemek çok zordur.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde psikolojik hastalıklar kategorisinde bir sitem var ancak daha yeni 40 tane konu var, suan onları özgünleştirmeye çalışıyorum. Bu işlemi bitirdikten sonra başvuru yapmalimiyim yoksa daha bekliyeyim mi? Şuan kendi kategorimde dmoz da 3site kayıtlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Boşuna uğraşma kabul etmezler :D Ben editöre ulaştım adamın konuşmaya bile mecali yok :D
maskeli
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam boşuna uğraşma kabul etmezler. Bir bakarsın üç paralık siteleri kabul etmişler seninkini etmezler. Ben bir editörle konuştum, özelde sohbetimiz hala duruyor. Muhtemelen benden 5-10 yaşta küçüktür ama görsen dünyaları ben yarattım havasında. Sanki arabama kasko yapıyor. Ha bu arada o editör parçası gelmiş benim siteme ne diyor biliyor musunuz? Buradaki herhangi birisi 1 ayda sizinki gibi bir site yapabilir diyor. Sitemde, binlerce özgün tıp yazıları var, ziyaretçilerden gelen bilgiler var, özgün videolar var var da var yani. Bizim türk milletinin eline birşey verdim mi hemen bi b.k sanıyor kendini. Kusuruma bakmayın yaramı deştiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Oyunhack.com kategörisi hangisidir acaba ?