lostyazilim

İzmir mi Antalya mı?

22 Mesajlar 9.332 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Sizce izmir'de mi yoksa Antalya'da mı yaşamak daha keyifli ve verimlidir. Home office çalışıp aynı zamanda sosyal yaşamdan geri kalmayacak şekilde iki şehir hakkında da fikir sahibi olan kişiler görüşlerini belirtirlerse çok memnun olurum.

wmaraci
reklam

fupe fupe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yazılımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
İzmirde yaşamadım ama Antalya'lıyım. İngilizcen varsa antalya keyiflidir. Ama mesela teknoloji firmaları bakımından biraz kıt antalya. izmir bu konuda biraz daha şanslı. yani kapısını çalıp teknoloji konuşabileceğin şirket az, ya da yok antalyada. teknokenti de dahil ediyorum tabi.

32dk.com

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Cevap için teşekkürler, Antalya tarafında Muratpaşa'ya geldim açıkcası beğendim de. İzmir'de zaten çok teknoloji firmaları ile bir bağım yok. Ancak 3500 lira verip ev taşımak mantıklı olur mu onu bilemedim. Çünkü sonuçta aşağı yukarı insanı ve doğası aynı diye duydum forumdaşlardan da bilgi alalım dedim. Belirtmeyi unutmuşum, İzmir Bostanlı'da yaşıyorum.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
İzmir candır. Türkiye'nin başka bir şehrinde yaşayan herkes her şehirde yaşayabilir ama bir İzmirli (doğumlu) başka bir şehirde yaşayabilse de, yaşadığından bir şey anlamaz. Bir İzmirliye İzmir'den gayrısı haramdır. Böyle bağımlılık yaratır, İzmir'im.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

chimera chimera Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Otelcilik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad V** C**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 69 / 50
  • Ticaret 6, (%100)
Antalya'da yaşıyorum, artık bu şehirden sıkıldım. İzmir'de yaşamak isterdim, bir kez İzmir'e gittim herkes yardımsever ve sıcakkanlı

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Yorumlar için teşekkürler.

İzmir insanı gerçekten daha yardımsever geldi bana da. Tabi genelleme yanlış olacaktır. @chimera

İzmir doğumlu değilim ama açıkcası İzmir dışına çıkınca ruhum sıkılıyor haklısın @bilgive

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
32 Senedir İzmir' de yaşıyorum 10 senedir Karşıyaka'da ama İzmir insanı o eskiler gibi değil maalesef. Çok karışım oldu zamanla. Tamda bu sene Antalya 'ya taşınmayı düşünürken konuyu gördüm. Hayırlısı olsun. Ama İzmir günden güne adeta bir çöplüğe dönüyor , hem insanı hemde şehir.

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

Tarifci adlı üyeden alıntı

32 Senedir İzmir' de yaşıyorum 10 senedir Karşıyaka'da ama İzmir insanı o eskiler gibi değil maalesef. Çok karışım oldu zamanla. Tamda bu sene Antalya 'ya taşınmayı düşünürken konuyu gördüm. Hayırlısı olsun. Ama İzmir günden güne adeta bir çöplüğe dönüyor , hem insanı hemde şehir.

İzmirde yaşayan biri olarak hocamıza katılıyorum. Sonu ne olacak merak ediyorum.
Tarifci

kişi bu mesajı beğendi.

prodoviz.com

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)

Tarifci adlı üyeden alıntı

Sizde Antalya'yı ön plana çıkaran faktörler neydi hocam? Hangi bölgesini düşündünüz?

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Antalya Konyaaltı Muratpaşa tarafını düşünüyorum. İnsanları daha sıcak ve medeni geliyor. Dediğim gibi ağır olacak ama sözüm meclisten dışarı yobaz insan fazla yok incelediğim kadarıyla. Yaşam standartları bir tık daha yukarıda. Trafik yok, densiz insan az, imkan çok. Yavaş yavaş oraya el atıyorlar gerçi 5-10 yıl kalayım da sonra olacağı yurt dışı sanırım :)
KTB

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al