KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sizce izmir'de mi yoksa Antalya'da mı yaşamak daha keyifli ve verimlidir. Home office çalışıp aynı zamanda sosyal yaşamdan geri kalmayacak şekilde iki şehir hakkında da fikir sahibi olan kişiler görüşlerini belirtirlerse çok memnun olurum.
fupe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İzmirde yaşamadım ama Antalya'lıyım. İngilizcen varsa antalya keyiflidir. Ama mesela teknoloji firmaları bakımından biraz kıt antalya. izmir bu konuda biraz daha şanslı. yani kapısını çalıp teknoloji konuşabileceğin şirket az, ya da yok antalyada. teknokenti de dahil ediyorum tabi.
32dk.com
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Cevap için teşekkürler, Antalya tarafında Muratpaşa'ya geldim açıkcası beğendim de. İzmir'de zaten çok teknoloji firmaları ile bir bağım yok. Ancak 3500 lira verip ev taşımak mantıklı olur mu onu bilemedim. Çünkü sonuçta aşağı yukarı insanı ve doğası aynı diye duydum forumdaşlardan da bilgi alalım dedim. Belirtmeyi unutmuşum, İzmir Bostanlı'da yaşıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İzmir candır. Türkiye'nin başka bir şehrinde yaşayan herkes her şehirde yaşayabilir ama bir İzmirli (doğumlu) başka bir şehirde yaşayabilse de, yaşadığından bir şey anlamaz. Bir İzmirliye İzmir'den gayrısı haramdır. Böyle bağımlılık yaratır, İzmir'im.
Durgun sular derin akar.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Antalya'da yaşıyorum, artık bu şehirden sıkıldım. İzmir'de yaşamak isterdim, bir kez İzmir'e gittim herkes yardımsever ve sıcakkanlı
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Yorumlar için teşekkürler.
İzmir insanı gerçekten daha yardımsever geldi bana da. Tabi genelleme yanlış olacaktır. @chimera
İzmir doğumlu değilim ama açıkcası İzmir dışına çıkınca ruhum sıkılıyor haklısın @bilgive
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
32 Senedir İzmir' de yaşıyorum 10 senedir Karşıyaka'da ama İzmir insanı o eskiler gibi değil maalesef. Çok karışım oldu zamanla. Tamda bu sene Antalya 'ya taşınmayı düşünürken konuyu gördüm. Hayırlısı olsun. Ama İzmir günden güne adeta bir çöplüğe dönüyor , hem insanı hemde şehir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Antalya Konyaaltı Muratpaşa tarafını düşünüyorum. İnsanları daha sıcak ve medeni geliyor. Dediğim gibi ağır olacak ama sözüm meclisten dışarı yobaz insan fazla yok incelediğim kadarıyla. Yaşam standartları bir tık daha yukarıda. Trafik yok, densiz insan az, imkan çok. Yavaş yavaş oraya el atıyorlar gerçi 5-10 yıl kalayım da sonra olacağı yurt dışı sanırım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.