-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vermezdim ! verme de bende bir aydır bu sorunu çekiyorum. teknik servis geldi ooo hattınız çok iyi modem bozuktur dediler ve gittiler bende değiştirmeyi düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
kaç yıldır kullanıyorum banamasın demedi ne hız ve başka sorunlar hayret doğrusu
Webfaresi.net Beklerim
iCloud
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ***** mi kaldı allah aşkına ip konusunda bir çok şirket statik ip veriyor çok uygun fiyatta direk *****ten uzaklaşıp kendimi uydunet e attım ben çokta memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** sözleşme süremiz sona erdi. Yalın internet kullanıyorum. Digiturk+Superonline 59 liralık pakete başvurdum. Yalın olduğu için aylık 72 lira oldu. Digiturku başvurduktan 2 gün sonra geldiler ve aktifleştirdiler. 20TL aktivasyon bedeli aldılar. Superonline internet yaklaşık 22 gün bağlanmadı. Kaç kere aramamıza rağmen size 3 gün içerisinde dönüş yapılacaktır, 5 gün içinde sizi arayacağız tarzı şeyler söylediler. Kalkıp iptal ettirdim. 30TL sözleşme fesih bedeli ödedim. O ay *****i iptal etmemiştim kampanyasız fiyat 80TL ödedim. 50GB AKN 5mbps hızı olan internete 1 ayda 120lira ödedim. Diğer ay turknete başvurdum. O da 20 güne yakın bizi oyaladı. Onuda iptal ettirdim. En sonunda vodafone yalın internete başvurdum onlar 1 haftada bağladılar.
Yani demem o ki ***** pişmanlıktır, ***** dışındakiler iki kat daha pişmanlıktır. Bu sonuca ulaştım.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bundan 7 sene önce İstanbul Bahcesehirde quiknet 100mbit aylık 109 tl ye kullanıyordum. Sonra firmayı turkcell satın aldı superonlineı da satın aldı fiyatlar tavan yaptı:)
Bu arada benimde şuanki evimin kendi altyapısında sorun var. Ve belirli saatlerde kesilmesinin sebebi herkes o saatlerde yüklenince sinyal iyice zayıflıyor size gelen ve evdeki tesisatta zaten sıkıntılı olduğu için hop kopuyor.
Ben bu sorunu hızımı düşürterek düzelttim. Örneğin 16 mbps alıyorsanız 12 10 8 mbps lere çekmelerini isteyin. 1 2 ay kullanın bakalım böyle. Daha sonra tekrar yükseltin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
K.G.U
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu ülke ne zaman adam akıllı bir internet sistemine geçecek merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
superonline candır gerisi heycandır arkadaşlar haberiniz olsun destek hizmet herşey 10 numara 3 yıllık kullanıcısıyım *****teyken her saat başı netim kesiliyordu telefon üstüne telefon açmama rağmen çözüm yoktu abartmıyorum 3 yıldır netimin kesildiğini hatırlamıyorum