Düzenli gelir sağlayan bir siteyi satmayın benden size tavsiye. 10 bin TL'ye bile satsanız o bir yılda rahatlıkla yersiniz ve elinizde para da kalmaz gelir kaynağıda. Başka bir proje yaparım dersen ayrı. Ama ben olsam günde 1.5K hitle adsenseden 200 tık alan bir siteyi satmazdım.
Aklımda başka proje var fakat satmak hiç içimden geçmiyor fakat bakalım kısmet.
o domaine sürekli seo çalışması yaptır. kraloyun keywordunde kalıcı 2. sıraya yükselt. 1. sıraya çıkman çok zor hatta imkansız 2 de yeter. 1 ay 2. sırada kalsın büyük bir fiyata satarsın en az 10 bin tl gibi bir rakama.
Bakalım hocam eğer istediğim rakamı veren olmaz ise dediğiniz gibi olacak büyük ihtimal
Aylık 400 TL varsayalım. Sitelerin fiyatları 6 ayın toplam gelir fiyatına satılması makuldür. 400x6= 2400 TL civarı ücretten siteyi satabilirsiniz.
Al işte sevmediğim hatta baya bir saçma bulduğum konu. Allah aşkına kin koyuyor bu kuralı? Bu sitenin günlük 70tl getirisi olduğu günler oldu. Ona göre hesaplarsak 10.000tl istemem lazım. Kime göre 6 aylık? Aylık 400-500 gelirli pr4 bu kadar sayfa görüntüleme olan bir siteyi 2400e kim satıyorsa hemen alayım. Ayrıca flash oyun sektöründen bahsediyoruz. Az bile istiyorum aslında. Sonuçta 300 kelimelik makalaler girmen gerekmiyor
Günlük 5 oyun yükle en fazla 1 saatini alır. Heybeden para getiren bir siteyi kim 2400e satıyor dediğiniz gibi hemen alayım. Ayrıca site sahibi ben değil miyim? Ben ne fiyat biçersem odur. Sanki site satarken kuraldır bu.