Ayrıca Einstein ın güzel bir sözü var '' Hata yapmayan insan yoktur, kişinin insanlıktaki derecesi, hatalarını kabul edip düzeltmek için gösterdiği gayret ve titizlikle ölçülmelidir. '' yukarıda bilgisizliğimden dolayı fikir yerine proje yazmışım bir arkadaşımızda bunun hatalı olduğunu belirtmiş bende düzeltmişim. Bu konu üzerinden bile prim yapmaya çalışıp parantez içine alıp iğnelemeye çalışmanın amacı nedir. Ne kadar çocukca bir hareket.
Her şeyi geçin ve şöyle düşünün. Bir fikriniz var. Değerlendiricek zamanınız ve paranız yok. Ve fikrinize gerçekden güveniyorsunuz. Sizde satmazmısınız. Sadece biraz empati kurun.
Hocam kusura bakmayın da saçmalıyorsunuz, burası forumsa herkes fikrini paylaşabilir.
İğnelemek, cuvaldız batırmakla benim elime ne geçer ki. Özellikle de yazdım, herkesin fikri kendine.
Fikriniz çok özel bir şeyse patentini alırsınız ya da notere gidip onaylatırsınız olur biter.
Nice kişiler var ki, bilgisi tecrübesiyle ve insanlığıyla buradaki çoğu insan onların yanına bile yaklaşamaz.
En basitinden bu platforma daha yeni üye olmuş, ***'da uzun yıllardır yer alan, bu site aracılığı ile tanışıp, yüzyüze görüştüğümüzde, fikirlerini paylaşmış ve birlikte iş yapmaya başladığımız (projesinde yatırımcı olarak yer aldığımız) arkadaşlar da var.
Emin olun sizin yaşınız kadar benim NET ortamında tecrübem vardır.
Ve yine emin olun ki, bahsettiğiniz rakam çoğu arkadaş için çerezdir. Kaldı ki şu anda 2 adet VPS sunucuya (AYLIK) verdiğimiz bedel sizin talep ettiğiniz rakamın 3 katı. Sanırım bu örnek yeterli olur.
Burada ahkam kesmenin anlamı yok.