Hocam çok iyi, minik bir özellik de tavsiye edeyim, geliştiricilerin işine yarayabilir özellikle, nextvideo gibi bir şey. Video bittikten kaç saniye sonra, hangi linke yönlenecek tarzında. Bu sayede playlist vb. şeyler çok rahat bir şekilde yapılabilir. Gerçekten çok güzel bir çalışma. Çok beğendim.
edit: Codecanyon yerine tercih edilmek güzel demişsiniz de, biraz tanıtım ve iyi birer preview image ve ürün özellik sayfasıyla, codecanyon'da featured bile olabilirsiniz bununla, belirteyim. HTML5, Reklam Özellikleri, Kısayollar, Altyazı, Logo birebir YouTube player'ı gibi ki ben ondan daha hoş buldum.
edit: Codecanyon yerine tercih edilmek güzel demişsiniz de, biraz tanıtım ve iyi birer preview image ve ürün özellik sayfasıyla, codecanyon'da featured bile olabilirsiniz bununla, belirteyim. HTML5, Reklam Özellikleri, Kısayollar, Altyazı, Logo birebir YouTube player'ı gibi ki ben ondan daha hoş buldum.
Playlist olayını gelecek versiyonlarda çıkarmayı ben de düşünüyorum. Aslında hem player içinde bir playlist hem de buna ek olarak sizin dediğiniz gibi bir playlist uygulaması geliştirilebilir. Öneriniz için teşekkür ederim :)
Gelecek versiyonlarda belki codecanyon olabilir ama ben ücretsiz dağıtılması taraftarıyım :)
Hocam merhaba birden çok altyazı girip hespine ayrı ayrı isim verilmiyor mu? Birde video öncesi ve video içi reklamlarda link olayı yok sanırım
Şuan için tek altyazı dosyası eklenebiliniyor. Bunu da not aldım. Gelecek versiyonlarda çıkabilir tabiki :)
Link olayları yakında çözülecek bu arada :)